Γιορτή της Ηλιακτίδας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία στην Λέσχη Αξιωματικών της Μυτιλήνης


Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου

Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου η Ηλιακτίδα ΑΜΚΕ με αφορμή την 3η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία πραγματοποίησε ψυχαγωγική εκδήλωση στην  Λέσχη Αξιωματικών της Μυτιλήνης, η οποία γέμισε με κόσμο που πήγε για να στηρίξει την προσπάθεια των ατόμων με αναπηρία.


Η κα Λιάνα Ρούνη συνυπεύθυνη του τμήματος ΑμεΑ της ΗΛΙΑΚΤΙΔΑΣ και πρόεδρος του προσωρινού Δ. Σ. του Παλλεσβιακού Συλλόγου ΑμεΑ, «ΑΝΑΣΑ», χαιρέτησε την εκδήλωση καθώς και ο Ταξίαρχος Υποδιοικητής της 98 ΑΔΤΕ Πραξιτέλης Γκούνης ο οποίος ήταν παρών σε όλη την εκδήλωση.


Η πρόεδρος του Δ.Σ. της ΗΛΙΑΚΤΙΔΑΣ ΑΜΚΕ,  Βασιλική Ανδρεαδέλλη, ευχαρίστησε τους εθελοντές και τους παρευρισκόμενους που βρέθηκαν έμπρακτα για μια ακόμη φορά κοντά στους συνανθρώπους μας, που δεν σταματούν να προσπαθούν και να μας εκπλήσσουν με τις ικανότητες τους. «Υιοθετούμε την ρήση του Γάλλου ποιητή και φιλοσόφου Αντρέ Μπρετόν, ο Άνθρωπος είναι η απάντηση όποια κι αν είναι η ερώτηση, και συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας σε όποιον έχει ανάγκη».


Στο χώρο της εκδήλωσης υπήρχε και το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο bazaar με δημιουργίες των ωφελουμένων του Κέντρου Ημέρας ΑμεΑ.


Όλες τις δημιουργίες θα τις βρείτε στην είσοδο των γραφείων της Ηλιακτίδας, καθημερινά από τις 9.00 έως και τις 16.00.