Σε Γέρα και Αγιασο το Σαββατοκύριακο ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης


Συνεχίζοντας ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης τις επισκέψεις του στα χωριά του Δήμου, επισκέφθηκε το Σαββατοκύριακο την Γέρα και την Αγιάσο.

Το Σάββατο μέσα σ΄ ένα γιορταστικό κλίμα φωταγώγησε το Χριστουγεννιάτικο δένδρο της Γέρας που είχε στηθεί στο κέντρο του Παππάδου.

Στη συνέχεια και με συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με τα παιχνίδια που είχαν στηθεί στο χώρο. Παράλληλα ο Αη Βασίλης με την άμαξα του έκανε βόλτα τα παιδιά στους δρόμου του χωριού.


Την Κυριακή στην Αγιάσο είχε σχηματιστεί μια μεγάλη ομάδα μικρών και μεγάλων η οποία ξεκίνησε την πορεία της από τη περιοχή Καμπουδι κι όλοι μαζί ντυμένοι με στολές του Αη Βασίλη, γύρισαν τις γειτονιές του χωριού και κατέληξαν στην κάτω πλατεία όπου χόρεψαν και τραγούδησαν.


Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης είχε την ευκαιρία και στα δυο χωριά να συνεορτάσει με τους δημότες αλλά παράλληλα και να συζητήσει τα προβλήματα τους.Τον Δήμαρχο συνόδευαν στις εκδηλώσεις ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημοσθένης Χατζηγιάννης, οι Αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Κατσαβέλλης, Παναγιώτης Τσακύρης και Γιάννης Άνεμος καθώς και ο Εντεταλμένος Πολιτικής Προστασίας και Αγροτικής Οδοποιίας Μιχάλης Φραντζέσκος.