Η Χαρά Ζηκα πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Μυτιλήνης


Ο Αθλητικός Όμιλος Μυτιλήνης (Α.Ο.Μ.) εξέλεξε νέο διοικητικό συμβούλιο και πρόεδρος ορίστηκε ομόφωνα η Χαρά Ζήκα.

Αντιπρόεδρος είναι ο Κώστας Μεσσακιάρης, Γενικός Γραμματέας ο Κώστας Βερβέρης, Ταμίας ο Θεόδωρος Λογοθέτης και Μέλος ο Χρήστος Πουλέλης. Ο όμιλος περιλαμβάνει ομάδες μπάσκετ, βόλευ, χάντμπολ, πινγκ πονγκ, τένις, τμήματα ανδρών και γυναικών και ακαδημίες.

Η Χαρά Ζήκα ζει και εργάζεται στη Μυτιλήνη εδώ και ένα χρόνο. Είναι βιοχημικός, Δρ Φαρμακευτικής και δημοσιογράφος. Αρθρογραφεί σε γνωστό ειδησεογραφικό site της πόλης μας και είναι συγγραφέας δύο βιβλίων. Ασχολείται με φωτογραφία και digital marketing. Έχει μεγάλη εμπειρία στην οργάνωση εκδηλώσεων αφού διετέλεσε πρόεδρος επί δεκατέσσερα χρόνια στο Σύλλογο Ολκό (Σύλλογος Φίλων της Επιστήμης και του Πολιτισμού) με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Επίσης ήταν πρόεδρος στις ομάδες μπάσκετ και ποδοσφαίρου ΟΛΚΟΣ.

Στην ομιλία της στο ΔΣ δήλωσε: «Θεωρώ ότι η πορεία του Α.Ο.Μ. θα είναι ανοδική. Αν και υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις και δεν καλύπτονται επαρκώς οι ανάγκες μας, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό.

Όμως περιμένουμε από την τοπική αυτοδιοίκηση να στηρίξει την προσπάθειά μας και να δημιουργήσει αναβαθμισμένες αθλητικές υποδομές, κάτι που χρειάζεται οπωσδήποτε το νησί. Εκτός από το αθλητικό κομμάτι,  στόχος μας είναι οι πολιτιστικές δράσεις και εκδηλώσεις καθώς και οι συνεργασίες με άλλους συλλόγους.

Αυτές οι δραστηριότητες είναι εκφάνσεις του πολιτισμού και συμβάλουν στην ποιοτική αναβάθμιση της κοινωνίας μας».