Στην "φάκα" της αστυνομίας.. αλλοδαποί έμποροι ναρκωτικών στην Μυτιλήνη με shisha και ηρωίνη


Κατασχέθηκαν, -80- περίπου γραμμάρια ηρωίνης, -11- γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης (shisha) και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

Συνελήφθησαν, προχθές (18-11-2019) στη Μυτιλήνη, μετά από οργανωμένη επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 27 και 24 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία –κατά περίπτωση- για κατοχή, προμήθεια και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποιήθηκε έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του 27χρονου στη Μυτιλήνη, κατά την οποία βρέθηκαν τέσσερις (4) νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους -4- γραμμαρίων και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.


Επιπρόσθετα, σε παρακείμενο στην οικία του 27χρονου εγκαταλειμμένο κτίριο, εντοπίστηκαν, έντεκα (11) νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους -42- περίπου γραμμαρίων και δέκα (10) νάιλον συσκευασίες με κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη (shisha), συνολικού βάρους -10- γραμμαρίων, που όπως διακριβώθηκε άνηκαν στον προαναφερόμενο δράστη.

Σε έρευνα που ακολούθησε, στην οικία του 24χρονου στην ίδια περιοχή, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν, νάιλον συσκευασία με ηρωίνη, βάρους -34- γραμμαρίων και νάιλον συσκευασία που περιείχε κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη (shisha), βάρους -1- γραμμαρίου.

Όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, οι συλληφθέντες κατείχαν τις παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών, με σκοπό την περαιτέρω διάθεση σε τρίτους, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, διακριβώθηκε επίσης, ότι ο 24χρονος είχε προμηθευτεί τις ναρκωτικές ουσίες που βρέθηκαν στην οικία του, από τον 27χρονο.

Τα ναρκωτικά και η ζυγαριά κατασχέθηκαν, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.