Foxbet: Σκοράρει ο Ολυμπιακός


Υπάρχει ενδιαφέρον στην αποψινή βραδιά με την μάχη του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπάγερν. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πολύ δύσκολο έργο μπροστά τους, όμως θεωρούμε πιθανό σενάριο να σκοράρουν. Θα ασχοληθούμε και με το άλλο παιχνίδι του ομίλου ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την Τότεναμ.

Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός

Παρελθόν πλέον ο κόουτς Κόβατς αποτέλεσε απο τπν πάγκο της Μπάγερν, με τον διασυρμό της τελευταίας με 5-1 (!) στην Φρανκφούρτη από την Άιτραχτ. Απόψε θα την καθοδηγήσει ο υπηρεσιακός Φλικ, ο οποίος θα βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας και στο ερχόμενο ντέρμπι με την Ντόρτμουντ. Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχασε στο ματς του Φαλήρου, όμως θεκείνο που πείραξε περισσότερο τον Μάρτινς ήταν το 0-0 στα Πηγάδια απέναντι στην Ξάνθη. Σήμερα αναμένεται να ξεκινήσει βασικός τόσο ο Γκερέρο, όσο και ο Μασούρας. Το φαβορί είναι η γερμανική ομάδα, όμως ένα τέρμα θα το βρουν οι Ερυθρόλευκοι.

Ερυθρός Αστέρας – Τότεναμ

Ο Αστέρας μπορεί να ηττήθηκε με 5-0 στο Λονδίνο, όμως γνώριζε εξ' αρχής πως από τα εκτός έδρας παιχνίδια με Μπάγερν και Τότεναμ δεν θα είχε απαιτήσεις. Το ζητούμενο για την ομάδα του Μιλόγεβιτς είναι διατηρηθεί στην τρίτη θέση μέχρι το παιχνίδι του Φαλήρου απέναντι στον Ολυμπιακό. Από την άλλη, η Τότεναμ προβληματίζει εντός συνόρων (1-1 με Έβερτον) και θέλει σήμερα να πάρει αποτέλεσμα στο Βελιγράδι. Με βασική ενδεκάδα σε αξιοπρεπή απόδοση (1,70), το διπλό θα βρίσκεται μεταξύ των επιλογών μας.

Διάβασε για το netbet bonus στο StoiximatikesEtaireies.gr