Έρμαιο της ΕΠΟ ο Αιολικός, Σάββατο στις 11.30 με Ρόδο!!!!



Έρμαιο στις ορέξεις της ΕΠΟ και των παραγόντων της έχει γίνει ο Αιολικός ο οποίος όπως φαίνεται δεν έχει καμία πλέον πρόσβαση στην Ομοσπονδία και δεν υπολογίζεται από τους εκεί διοικούντες. 

Και αυτό καθώς το ματς με την Ρόδο της προσεχούς αγωνιστικής ορίστηκε τελικά να διεξαχθεί το Σάββατο στις 11.30 το πρωί στο Στάδιο Μυτιλήνης, σε μια άκρως ακατάλληλη πλέον ώρα για τους φιλάθλους αλλά και για τους ποδοσφαιριστές. 

Η Ρόδος εδώ και μέρες είχε εκδώσει τα εισιτήρια της για να έρθει στο νησί αεροπορικώς την Παρασκευή το πρωί και είχε ζητήσει να γίνει το ματς Σάββατο πρωί ώστε να επιστρέψει την ίδια ημέρα το απόγευμα. Στον Αιολικό δεν το δέχτηκαν καθώς πρόκειται για το πιο εμπορικό ματς της χρονιάς στον όμιλο απέναντι στους πρωτοπόρους και η διοίκηση θέλει τον κόσμο στο πλευρό της. 

Η πλευρά της Ρόδου έχοντας  σύμμαχο και τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Δωδεκανήσου  Παναγιώτη Διακοφώτη στο συμβούλιο της ΕΠΟ, προσπάθησε να περάσει το δικό της, προτείνοντας να γίνει το ματς την Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου, ημέρα που το νησί γιορτάζει την απελευθέρωση του, ωστόσο το γεγονός πως η ομάδα είχε ήδη παίξει Δευτέρα και είχε επιστρέψει Τρίτη πρωί, ήταν ένα ακόμη μειονέκτημα. Τελικά μετά από συνεχής επαφές και διαβουλεύσεις, ο Αιολικός απλά ενημερώθηκε πριν από λίγη ώρα για την ημέρα και ώρα διεξαγωγής του αγώνα, με την ΕΠΟ να τον ορίζει το Σάββατο στις 11.30 το πρωί. 

Στον Αιολικό όπως είναι φυσικό «βράζουν» με την Ομοσπονδία και τον ίδιο τον Πρόεδρο της ο οποίος φημολογείται πως παρενέβη προσωπικά για να δώσει λύση υπέρ της Ρόδου, ενώ ερωτηματικό παραμένει η στάση του δικού μας Προέδρου Σταύρου Ψαρρόπουλου, ο οποίος δεν έχει απαντήσει μέχρι σήμερα στις κλήσεις των ανθρώπων του Αιολικού για να τους ενημερώσει σχετικά. Το απόγευμα υπάρχει έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο, (με τον Πρόεδρο Τζιμ Αντωνάκα να βρίσκεται ωστόσο στην Αμερική), προκειμένου να καθοριστεί η στάση της ομάδας απέναντι στην ΕΠΟ η οποία είναι τουλάχιστον εχθρική απέναντι της.