Foxbet: Βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ (μόνο!)


Η σημερινή ημέρα θα είναι αφιερωμένη στο Τσάμπιονς Λιγκ, το οποίο και επιστρέφει μετά από απουσία λίγων εβδομάδων. Ξεχωρίζει το Τότεναμ – Ολυμπιακός, ένα παιχνίδι με ελληνικό ενδιαφέρον, όπως επίσης και τα Γιουβέντους – Ατλέτικο Μαδρίτης & Ρεάλ – Παρί. Με τα δυο τελευταία θα ασχοληθούμε σήμερα.

Ρεάλ – Παρί

Θυμίζει Ρεάλ πλέον η «Βασιλίσσα», μετά και το πρόσφατο 6-0 επί της Γαλατά. Δεν θα δυσκολευτεί όπως όλα δείχνουν να τερματίσει στην δεύτερη θέση.  Εξάλλου βρίσκει ρυθμό και στο πρωτάθλημα, με το 3-1 επί της Σοσιεδάδ να την διατηρεί στην πρώτη θέση (μαζί με την Μπαρτσελόνα). Η Παρί από την άλλη είναι εξασφαλισμένη, θέλει όμως μια καλή απόδοση να πιάσει. Στο 1-0 επί της Μπριζ στο Παρίσι δεν ήταν τρομερή και σήμερα με έναν βαθμό θα «κλειδώσει» την πρωτιά. Η εξέλιξη του παιχνιδιού εξαρτάται και από την ίδια, όμως το γκολ εκατέρωθεν δεν θα... αργήσει να επαληθευτεί.

Γιουβέντους – Ατλέτικο Μαδρίτης

Κουραστικά τυπική η Γιουβέντους ορισμένες φορές φέτος, πέρασε από την Μόσχα με σκορ 2-1 και εξασφάλισε την πρόκριση στους «16». Της αρκεί σήμερα και μια ισοπαλία με 0-0 ή 1-1 προκειμένου να «κλειδώσει» την πρωτιά, ενώ στο φινάλε ταξιδεύει στο Λεβερκούζεν. Σε «αναμμένα κάρβουνα» βρίσκεται ακόμη η Ατλέτικο, καθώς με 7 βαθμούς δεν είναι εξασφαλισμένη. Η ήττα στην Γερμανία από την Λεβερκούζεν προήλθε μετά από μέτρια εμφάνιση και σήμερα αναμένεται να ψάξει το αποτέλεσμα με όπλο την αμυντική της λειτουργία. Η Γιουβέντους όμως με έναν ξεκούραστο Ρονάλντο, ο οποίος κάνει και καλά παιχνίδια κόντρα στην Ατλέτικο παραδοσιακά, είναι πιο κοντά στη νίκη. Άσσος.