Στάση εργασίας και συγκέντρωση από τους υπάλληλους της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου


ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου στα πλαίσια της Πανελλαδικής κινητοποίησης της ΟΣΕΑΔΕ και της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Συμβασιούχων συναδέλφων στις δασικές υπηρεσίες, το συντονιστικό των συμβασιούχων δασεργατών, δασοπόνων, δασολόγων, ειδικών δασοπροστασίας και διοικητικών, που εργάζονται στις δασικές υπηρεσίες των 7 Αποκεντρωμένων Διοικήσεων συνεισφέροντας αποτελεσματικά στην υλοποίηση εργασιών δασοπροστασίας δασοπυρόσβεσης κοκ, από το καλοκαίρι του 2018, μέσω των περιβόητων «Κοινωφελών» προγραμμάτων του ΟΑΕΔ οδηγούνται σταδιακά σε απόλυση τις επόμενες ημέρες, αλλά και των συναδέλφων που εργάζονται στις Διευθύνσεις Αλλοδαπών και Μετανάστευσης όπως και στις Διευθύνσεις Υδάτων που έπονται το νέο έτος προκηρύσσει:

Στάση Εργασίας για την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019, σε όλες τις υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου (περιοχής Βορείου Αιγαίου)  για όλους τους εργαζόμενους, μόνιμους και συμβασιούχους από τις 11:00πμ ως την λήξη του ωραρίου, για να διευκολυνθεί η προσέλευση, στην πανελλαδική κινητοποίηση.

Συγκέντρωση στην Μυτιλήνη θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου στην Οδό Κομνηνάκη στη Μυτιλήνη στις 11:30πμ.

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ,ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ΖΗΤΑΜΕ ΜΟΝΙΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ

Συνεχίζουμε την κλιμάκωση των διεκδικήσεων μας και ζητούμε:

12μηνη Ανανέωση των συμβάσεων των 5066 συνάδελφων συμβασιούχων, των «Κοινωφελών» προγραμμάτων Πυροπροστασίας, στις Δασικές Υπηρεσίες.
Μετατροπή όλων των συμβάσεων σε όλες τις υπηρεσίες, σε αορίστου χρόνου, για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.
Αρση όλων των νομικών περιορισμών, για την μετατροπή των συμβάσεων των «ευέλικτων» εργαζόμενων, σε αορίστου χρόνου.
Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, σε όλες τις υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης.
Αυξήσεις στους μισθούς και αναπλήρωση όλων των απωλειών μας. Υπογραφή ΣΣΕ. Επαναπρόσληψη των 100 απολυμένων συναδέλφων του Κτηματολογίου.

ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ

       Για το Διοικητικό Συμβούλιο


Ο Πρόεδρος
η Γραμματέας 


Νίκος  Χρυσάφης
Ασημίνα  Κότερου