Απέκλεισε το Εργατικό Κέντρο Λέσβου και άλλους συλλόγους ο δήμος Μυτιλήνης από το δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας


Είναι ξεκάθαρο ότι ενοχλεί η φωνή του ταξικού κινήματος

Καμία απολύτως έκπληξη δεν αποτέλεσε η κίνηση της Δημοτικής Αρχής του δήμου Μυτιλήνης να αποκλείσει από τους αποδέκτες της πρόσκλησης για την τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα το Προσφυγικό – Μεταναστευτικό το Εργατικό Κέντρο, την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου και την Ομοσπονδία των Επαγγελματιών – Βιοτεχνών Λέσβου.

Είναι ξεκάθαρο ότι ενοχλεί η φωνή του ταξικού κινήματος, όπως ξεκάθαρο είναι ότι προσπαθούν να βγάλουν λάδι για άλλη μια φορά τις πολιτικές που έχουν γεννήσει, συντηρούν αλλά και διογκώνουν το προσφυγικό – μεταναστευτικό, που εξισώσουν τα θύματα που είναι οι πρόσφυγες και μετανάστες με τους θύτες που είναι οι ιμπεριαλιστές.

Η αποσυμφόρηση που τόσο καιρό διατυμπανίζουν και που έχουν σαν θέση δεν πρόκειται να λύσει το πρόβλημα. Μόνη λύση είναι το κλείσιμο όλων των hot spot και ο απεγκλωβισμός προσφύγων και μεταναστών.

Την απάντηση απέναντι στις στημένες συνεδριάσεις με συγκεκριμένους συμμετέχοντες τη δίνουμε με το δυνάμωμα της αλληλεγγύης μας σε πρόσφυγες και μετανάστες, με την ένταση της πάλης μας ενάντια σε αυτές τις πολιτικές που εγκλωβίζουν πρόσφυγες και μετανάστες, που έχουν στα σκαριά την δημιουργία νέων hot spot, νέων στρατοπέδων συγκέντρωσης.

Συμμετέχουμε στην Παναιγαιακή κινητοποίηση την Τετάρτη 27/11 στις 7 το απόγευμα στην συγκέντρωση στο εργατικό κέντρο (Κομνηνάκη).

Ενώνουμε τις φωνές μας!
Διαδηλώνουμε σε όλα τα νησιά του Αιγαίου!