Παρέμβαση-παράσταση διαμαρτυρίας στο υποκατάστημα της Alpha bank στη Μυτιλήνη από το Εργατικό Κέντρο Λέσβου


Παρέμβαση-παράσταση διαμαρτυρίας στο υποκατάστημα της Alpha bank στη Μυτιλήνη πραγματοποίησαν χθες μέλη της διοίκησης του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου, μέλη σωματείων και συνταξιούχοι.

Το κάλεσμα για κινητοποίηση στις 7 Νοέμβρη στις 9 το πρωί στην πλατεία Σαπφούς ενάντια στον πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας του Γ.Π. από τη Χίο από την τράπεζα, αγκαλιάστηκε από περαστικούς και πελάτες τις τράπεζας, που όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε από πολλούς, πρέπει να μπει φρένο στην υφαρπαγή της λαϊκής περιουσίας και κατοικίας.


Ο Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών Μυτιλήνης συμμετέχει στις πρωτοβουλίες – κινητοποιήσεις που έχει αποφασίσει το Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λέσβου ενάντια στον προγραμματισμένο στη Μυτιλήνη πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας του Γ. Παληού από τη Χίο.

Υψώνουμε φωνή αντίστασης για την προστασία της πρώτης κατοικίας και καλούμε όλες τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών, τις εργαζόμενες, τις άνεργες, τις αυτοαπασχολούμενες, τις αγρότισσες να συμμετέχουν μαζικά στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 9 πμ στην Πλατεία Σαπφούς.

Η εμπειρία έχει δείξει ότι το οργανωμένο εργατικό λαϊκό κίνημα έχει τη δύναμη. Μπορούμε να τους σταματήσουμε.

Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη!