"Μεγαλώνει" ο Αιολικός...



Μπορεί το ταξίδι του Αιολικού στο Κύπελλο Ελλάδος να ολοκληρώνεται κάπου εδώ, (σε αυτή την φάση δηλαδή,  καθώς τυπικά  υπάρχει και η ρεβάνς αρχές Δεκεμβρίου στην Φθιώτιδα) ωστόσο μόνο χαμόγελα μπορούσε κανείς να διακρίνει στον Ταρλά απόψε το βράδυ. 


Οι 1500 περίπου φίλοι της ομάδας της Μυτιλήνης την είδαν να χάνει με 0-3 από την Λαμία, αυτό ωστόσο καθόλου δεν τους ενόχλησε, καθώς ο Αιολικός κοίταξε στα μάτια μια ομάδα που αγωνίζεται 3 κατηγορίες πιο πάνω και κέρδισε τις εντυπώσεις εντός και εκτός γηπέδου. 

Ο κόσμος έκανε έδρα τον Ταρλά, οι παίκτες έπαιξαν με πάθος και ψυχή για μια ακόμη φορά και ο Αιολικός αποπνέει υγεία. Αγωνιστικά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σκοράρουν στην πρώτη τους ευκαιρία, με τον Αιολικό να χάνει και αυτός μια στο ξεκίνημα σε ένα πλασέ του Μπουρού το οποίο μπλόκαρε ο Θεοδωρόπουλος. 


Στο 15ο ο Ρόμανιτς έκανε το 0-1, ο Σφύρλας κράτησε το σκορ σε δυο τετ α τετ του Σάλιακα και του Ρόμανιτς, ωστόσο στο 45ο ο Τιρόνε με ατομική ενέργεια έκανε το 0-2 και τελείωσε ουσιαστικά το ματς. Στο 70' η Λαμία απλά επιβεβαίωσε την ανωτερότητα της σκοράροντας με τον Σάλιακα για το τελικό 0-3. 





ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Σφύρλας, Αγριμάκης, Βαλιός, Κρητικός, Καλαφάτης, Τσομπανέλλης (68' Λαζαρίδης), Σπόλιαριτς, Κατσίκης (75' Παρέλλης), Παλαμουτσής, Τσιπάς (58' Λαμπράκης), Μπουρούς

ΛΑΜΙΑ: Θεοδωρόπουλος, Ασίγκμπα, Πλιάτσικας (74' Νικολόπουλος), Τιρόνε (62' Βλαχομήτρος), Σάλιακας, Ρόμανιτς, Τζανετόπουλος, Τουράμ (67' Καραγιάννης), Μπαχανάκ, Ράμος, Μπουλούλης