Ξάφρισαν οικία στην Μυτιλήνη- Έφυγαν με κοσμήματα, τιμαλφή και 4000€ οι διαρρήκτες


Εξιχνιάστηκαν δύο (2) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών σε οικία και επιχείρηση, στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης

Ταυτοποιήθηκαν δύο (2) ημεδαποί για την εμπλοκή τους στις συγκεκριμένες υποθέσεις και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία

Εξιχνιάστηκαν, μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, δύο (2) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών σε οικία και επιχείρηση, στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης.

Ταυτοποιήθηκαν για την εμπλοκή τους στις συγκεκριμένες υποθέσεις, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 23 και 16 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο 23χρονος και ο 16χρονος δρώντας από κοινού, μπήκαν προ πενθημέρου, σε οικία 35χρονου ημεδαπού, παραβιάζοντας παράθυρό της και αφαίρεσαν κοσμήματα και τιμαλφή, αξίας -4.000- ευρώ περίπου, καθώς και το χρηματικό ποσό των -4.000- ευρώ.

Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε επίσης ότι, οι ίδιοι δράστες την 28-10-2019, μπήκαν σε χώρο επιχείρησης, παραβιάζοντας είσοδο και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των -200- ευρώ, ενώ επιχείρησαν να διαρρήξουν και χρηματοκιβώτιο, χωρίς ωστόσο να το κατορθώσουν.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε στην κατοχή του 16χρονου, μέρος των αφαιρεθέντων κοσμημάτων και κατασχέθηκε.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.