Εγκαινιάστηκε το νέο σύγχρονο νηπιαγωγείο Βαρειας (PICS)


Πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019, ο αγιασμός και τα εγκαίνια λειτουργίας του Νηπιαγωγείου Βαρειάς, στο νέο, σύγχρονο και λειτουργικό χώρο που στεγάζει πλέον το Σχολείο, στην περιοχή «Ακρωτήρι».

Παρών στην τελετή των εγκαινίων ήταν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Διοικητικών Υπηρεσιών & Παιδείας Παναγιώτης Κατσαβέλλης, ο οποίος μεταφέροντας τον χαιρετισμό του Δημάρχου Μυτιλήνης Στρατή Κύτελη, είπε μεταξύ άλλων ότι η παρούσα Δημοτική Αρχή αναγνωρίζοντας τον κυρίαρχο ρόλο της παιδείας στην κοινωνία θέτει ως βασική προτεραιότητα τον τομέα της σχολικής στέγης, με στόχο την παροχή σύγχρονης και εκπαίδευσης, μέσα από μια στενή και γόνιμη συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα. Τέλος, ο κ. Κατσαβέλλης ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά στα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς καλή δύναμη.


Ακολούθησαν χαιρετισμοί και ευχαριστίες από την Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καίτη Στρατάκη η οποία εκπροσώπησε την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου Μαρία Παπαδανιήλ, η συντονίστρια εκπαιδευτικού έργου νηπιαγωγών Χρυσάνθη Συκά και η Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου Βαρειάς Καλλιόπη Σκιαδοπούλου, ενώ παρέστησαν μεταξύ άλλων η Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βάσω Καλαμιδιώτου, ο Συντονιστής Ειδικής Αγωγής Ευστράτιος Ψαραδέλλης και ο Γραμματέας της Ένωσης Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Παναγιώτης Καρίπης.

Τέλος έγινε περιήγηση των παρισταμένων στους χώρους του σχολείου.