Στην παγκόσμια δράση του JOTA-JOTI οι Μυτιληνιοί οδηγοί του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού


Ολοκληρώθηκε το jota-joti οι οδηγοί της Μυτιλήνης επικοινώνησαν με οδηγούς και προσκόπους από όλο τον κόσμο μέσω ασυρμάτου και ηλεκτρονικής μορφής στέλνοντας το μήνυμα ενότητας σε μια από τις μεγαλύτερες παρέες του κόσμου με πάνω από 10.000.000 μέλη.


Φέτος ο κλάδος οδηγών και μεγάλων οδηγών του τοπικού τμήματος Μυτιλήνης έλαβε μέρος στην D-Challnge έκδοση του JOTI, η οποία περιελάμβανε 10 διαδικτυακές αποστολές, καθώς και πληθώρα αποστολές μέσω ασυρμάτου (Χίος , Θεσσαλονίκη , Κρήτη ,Κέρκυρα Τουρκία , Κύπρος ,Ολλανδία , Αγγλία , Ισπανία , Ινδία , Αμερική , Αφρική , Αίγυπτο κ.α.) 


Το JOTA-JOTI [Τζάμπορη των Αιθέρων (Jamboree-On-The-Air) -JOTI Τζάμπορη στο Διαδίκτυο (Jamboree-On-The-Internet)] είναι μια ετήσια δράση,στην οποία λαμβάνουν μέρος περισσότεροι από 1.000.000 Πρόσκοποι και Οδηγοί από κάθε γωνιά του πλανήτη μας και επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω ραδιοερασιτεχνικών σταθμών ή με τη χρήση του INTERNET. 

Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο Ραδιοερασιτεχνών Νήσου Λέσβου ΣΥ.ΡΑ.Λ. (SZ8LES) και τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Πρόδρομο Μελετογλου (SV8AJN) που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στηρίζουν το έργο του τμήματος Μυτιλήνης με τις τεχνικές τους γνώσεις και τον εξοπλισμό για να επιτευχθεί το εγχείρημα.