ΑΠΕΡΓΙΑ: Χωρίς αποκομιδή απορριμμάτων για τρεις ημέρες σε όλη την Λέσβο- Έκκληση από τους δήμους στους κατοίκους


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Λόγω των τριήμερων απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων σε όλους τους Δήμους της χώρας, που ξεκινούν σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση από αύριο Τρίτη 22 Οκτωβρίου, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Μιχάλης Ρούσσης, ζητά κατανόηση, απευθύνοντας έκκληση στους δημότες της Δυτικής Λέσβου να μη βγάζουν  –κατά το δυνατόν- τα απορρίμματά τους στο δρόμο.
Η αποκομιδή των απορριμμάτων θα ξεκινήσει ξανά την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λόγω των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στους Δήμους, που γνωστοποιήθηκαν μόλις σήμερα το πρωί στην αρμόδια Αντιδημαρχία Καθαριότητας & Ανακύκλωσης του Δήμου Μυτιλήνης και θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 22, την Τετάρτη 23 και την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019, γίνεται γνωστό ότι κατά τις παραπάνω ημερομηνίες δεν θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη αποκομιδή των απορριμμάτων.

Αντιλαμβανόμενοι τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες, παρακαλούμε θερμά τους δημότες να μην βγάζουν στον δρόμο τα απορρίμματά τους τις ημέρες αυτές. Ο Δήμος Μυτιλήνης και η Αντιδημαρχία Καθαριότητας & Ανακύκλωσης θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να περιοριστούν τα όποια προβλήματα προκύψουν από την απεργία.

Η συμμετοχή και η βοήθεια όλων των συμπολιτών μας είναι απαραίτητη για να μπορέσουμε να κρατήσουμε την πόλη της Μυτιλήνης και τα χωριά μας καθαρά. Σε αυτή την προσπάθεια ζητάμε τη συνεργασία και την κατανόηση όλων.

Ενημερώνουμε, επίσης, τους δημότες ότι την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019, η αποκομιδή των απορριμμάτων θα γίνει κανονικά.

Ο Αντιδήμαρχος
Καθαριότητας & Ανακύκλωσης
Δαγκλής Ευστράτιος