Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Φορέα Ανάπτυξης και Προβολής Ερεσού- Ξανά πρόεδρος ο Παναγιώτης Μαντζώρος


Το Σάββατο 05 Οκτωβρίου στη Σκάλα Ερεσού πραγματοποιήθηκε η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Φορέα Ανάπτυξης και Προβολής Ερεσού.

Ο πρόεδρος Παναγιώτης Μαντζώρος καλωσόρισε τα μέλη που προσήλθαν και ευχαρίστησε τα μέλη του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου για την καλή συνεργασία. Κάνοντας γενική επισκόπηση των πεπραγμένων της διετίας, τόνισε την σημασία της συλλογικής προσπάθειας για την ύπαρξη του οργάνου που ασχολείται με τα θέματα του Τουρισμού και Προβολής της Ερεσού.

Επισήμανε ακόμη την συνεργασία με τους θεσμικούς και τους γεωγραφικούς φορείς του νησιού η οποία αναδεικνύει το τουριστικό προϊόν όλης της Λέσβου. Ολοκλήρωσε την ομιλία του δηλώνοντας την πρόθεσή του να  παραμείνει στην νέα διοίκηση και ευχήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο να φέρει νέες ιδέες και ζωντάνια ώστε το έργο του Φορέα να συμβάλει στην πρόοδο του τόπου.

Κατά την διάρκεια της Συνέλευσης όλα τα μέλη είχαν την ευκαιρία να πάρουν τον λόγο και να εκφράσουν την άποψή τους για τις δράσεις του Φορέα και τις προτάσεις  τους για το μέλλον. Στην συνέχεια  ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου με τον συντονισμό της Εφορευτικής Επιτροπής την οποία αποτελούσαν οι :

Πρόεδρος: Τσαλαβούτης Αντώνης
Γραμματέας:  Στεφανίδου Άννα
Μέλος:  Λέκα Αικατερίνη

Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου συνεδρίασαν τα μέλη που εξελέγησαν για την συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα και την κατανομή των αρμοδιοτήτων.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Φορέα Ανάπτυξης και Προβολής Ερεσού έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Παναγιώτης Μαντζώρος
Αντιπρόεδρος: Χριστίνα Ιωσηφέλλη – Υπεύθυνη ομάδας Παρέμβασης
Γενική Γραμματέας:  Άννα Σταυράκη
Ταμίας: Δήμητρα Αμερικάνου
Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων: Ιωάννα Σάββα
Μέλος: Ελένη Βαϊου
Μέλος: Άρης Γιαννακέλος
Επιλαχόν μέλος, Αλέξης Μιχάλας

Εξελεγκτική επιτροπή: Τσαλαβούτης Αντώνης, Βότσης Χρήστος, Βεϊλή Ελένη

Ο πρόεδρος Παναγιώτης Μαντζώρος δήλωσε ότι ανεξάρτητα από τους ρόλους θα πρέπει να συνεργάζονται όλα τα μέλη συλλογικά για την επίτευξη των σκοπών και στόχων του Φορέα. Τέλος ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή συνεργασία μεταξύ των μελών του νέου ΔΣ του Φορέα Ανάπτυξης και Προβολής Ερεσού.