Επέστρεψε δυνατός ο Γιάννης Βεης


Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Στο Νησί

Επιτέλους για πρώτη φορά ύστερα από πολύ καιρό η μητέρα του Γιάννη Βέη χαμογελά και όχι άδικα. Ένα μικρό θαύμα έχει ήδη γίνει: Ανοσοποιητικό, κεφαλή, πνεύμονες και φωνή έχουν ήδη βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό! Η μητέρα του η Βάσω, ευχαριστεί όλο τον κόσμο για την έμπρακτη στήριξη στην έκκληση της οικογένειας, τις αλλεπάλληλες προσευχές των Μυτιληνιών, τις εκδηλώσεις που έγιναν και πρέπει να συνεχιστούν για να βάλουμε όλοι μαζί ένα χεράκι για την αποκατάσταση του δημοφιλούς dj, που η ιστορία του άγγιξε τους πάντες. «Σας ευχαριστώ όλους. Πήρε παράταση ζωής το παιδί μου για ένα χρόνο» έλεγε συγκινημένη και το χαμόγελο δεν σβήνει πια από τα χείλη της, γιατί η ελπίδα είναι ορατή. Για να συνεχιστούν οι δόσεις σε ένα εξάμηνο, θα πρέπει πάλι να συγκεντρωθούν χρήματα.

Ο συντοπίτης μας, μουσικοσυνθέτης, Κυριάκος Τσολάκης έχει βάλει στα σκαριά να γίνει τριήμερο συναυλιών στο Δημοτικό Θέατρο της Μυτιλήνης, εκδηλώσεις που η αντιδημαρχία του Δήμου Μυτιλήνης πρέπει να στηρίξει εμπράκτως, ώστε να στεφθούν με επιτυχία. Στον αχανή κόσμο της Κίνας, ο Γιάννης παρέτεινε τη ζωή του...

Ο Γιάννης επέστρεψε χτες στη Μυτιλήνη μαζί με τη μητέρα του και τον πατέρα του από το Πεκίνο όπου βρίσκονταν από τις 30 Σεπτεμβρίου στην ειδική κλινική του Πεκίνου «Wu Stem Cells Medical Center» για την αντιμετώπιση της νόσου του, ALS, τη νόσο Χόκινγκ. Είναι ήδη πολύ καλύτερα. Σε διάστημα 15 ημερών έκανε την πρώτη δόση των βλαστοκυττάρων που αφορά τρεις διαδικασίες. Η διαφορά φάνηκε από την πρώτη στιγμή, ενώ τα πλήρη αποτελέσματα θα αναδειχτούν σε διάστημα εξαμήνου. Καθώς, όπως μας εξήγησε η μητέρα του Γιάννη, που έχει πια γίνει ειδήμων στο θέμα, τα βλαστοκύτταρα ανήκουν σε βρέφη, άρα πρέπει να αναπτυχθούν στον οργανισμό του και να αποδώσουν τα μέγιστα.

Ενα θαύμα συντελέστηκε. Ανοσοποιητικό, κεφαλή, πνεύμονες και φωνή έχουν ήδη βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό. Ο ίδιος «ήθελε βελτίωση στα χέρια και στα πόδια του, αλλά επειδή είναι σε προχωρημένο στάδιο δεν μπορούν να γίνουν πάρα πολλά. Σε λίγο όμως, έδωσαν ελπίδες οι γιατροί ότι θα μπορεί να γράφει στο κινητό του». «Αν το ξέραμε πιο πριν…» «Αχ αν το ξέραμε πριν από τρία χρόνια που έγινε το ατύχημα και βρίσκονταν στο αρχικό στάδιο, θα έπαιρνε παράταση ζωής για 15 με 20 χρόνια, αν πηγαίναμε από τότε. Αλλά δεν πειράζει κι έτσι».

Στήριξε και εσύ τον Γιάννη Τράπεζα Πειραιώς – Γιάννης Βέης / GR69 0172 7090 0057 0905 6767 816

Πηγή www.stonisi.gr