Μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή στο εκπαιδευτικό σεμινάριο "ΑΥΤΙΣΜΟΣ & ΠΑΙΧΝΙΔΙ"


Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Οκτωβρίου

Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου δεκάδες Εκπαιδευτικοί, Ειδικοί Παιδαγωγοί, Θεραπευτές & Γονείς από όλη τη Λέσβο κατέκλυσαν το Δημοτικό Θέατρο της  Μυτιλήνης και παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την πολύ επιτυχημένη εκπαιδευτική εκδήλωση που διοργάνωσε το Κέντρο Ειδικών Θεραπειών "Λόγου…Μάθηση" και υποστήριξε οργανωτικά & επικοινωνιακά η εταιρεία παιδαγωγικού υλικού για την κλασσική και την ειδική αγωγή abc toys: το σεμινάριο "ΑΥΤΙΣΜΟΣ & ΠΑΙΧΝΙΔΙ". 


Οι εξαιρετικοί ομιλητές με επικεφαλής τη γνωστή Αναπτυξιολόγο Παιδίατρο Dr Ελένη Καραντανά με τις πολύ ενδιαφέρουσες εισηγήσεις τους κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων μέχρι το τέλος της ημερίδας. 

Η μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης και η θερμή παρουσία όσων παρακολούθησαν το σεμινάριο έβαλε τις βάσεις και για επόμενες εκπαιδευτικές εκδηλώσεις που θα έρθουν σύντομα στη Λέσβο! 


Συγχαρητήρια στο διοργανωτή Κέντρο Ειδικών Θεραπειών "Λόγου…Μάθηση" και στον υπεύθυνο του κέντρου κο Κωνσταντίνο για την πρωτοβουλία, τη χορηγό εταιρεία abc toys για την υποστήριξη της και κυρίως στο θερμό κοινό της Λέσβου για την παρουσία και το ενδιαφέρον του!