Παραδοσιακά ζυμαρικά και προϊόντα μέλισσας - Ό,τι χρειάζεται το ντουλάπι σας


Τα παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα όπως είναι τα χειροποίητα ζυμαρικά ζέας και το θυμαρίσιο μέλι αποτελούν δύο από τις δημοφιλέστερες επιλογές που μπορούν να αποτελέσουν κορυφαία επιλογή για το ντουλάπι σας.

Το μέλι εκτός από θαυμάσια πρόταση για το πρωινό σας είναι και πολύ καλή επιλογή για διάφορα γλυκά και αλμυρά πιάτα. Από την άλλη τα ζυμαρικά είτε ζέας είτε τα απλά είτε τα ολικής αποτελούν πολύ καλές επιλογές τόσο για το μεσημεριανό όσο και για το βραδινό γεύμα αλλά και για σαλάτες.

Μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα Agrolicious θα βρείτε κορυφαία προϊόντα, τα οποία θα γεμίσουν το ντουλάπι σας με θρεπτικά συστατικά και απίθανη γεύση που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους.

Συλλεκτικό θυμαρίσιο


Κεχριμπαρένιο μέλι από τα Κύθηρα, βιολογικό με θυμάρι πάνω από το 50%, μπορεί να ανατρέψει την γεύση και την εμφάνιση του πρωινού ή του κολατσιού σας. Συνδυάστε το με γιαούρτι, μία φέτα ψωμί, αναμείξτε το με ταχίνι ή περιχύστε το πάνω από μία αλμυρή γεύση. Κλικ εδώ και…δικό σας!
Πάντα υπάρχει η επιλογή για πευκοθύμαρο, αν δεν θέλετε σκέτο θυμαρίσιο, με το πλούσιο άρωμα και το υπέροχο χρώμα του.

Ζυμαρικά Ζέα


Ζυμαρικό ζέας κοχύλι από το αγρόκτημα Αντωνόπουλου που αποτελεί μία διαφορετική πρόταση για το οικογενειακό και όχι μόνο, τραπέζι. Πλούσια σε ενέργεια, φυτικές ίνες και πρωτεΐνες.
Στην μεγάλη ποικιλία του Agrolicious εκτός από τα κλασικά ζυμαρικά θα βρείτε και πένες και κριθαράκι με γάλα γαϊδούρας, χυλοπίτες ζέας αλλά και παπαρδέλες από φρέσκα αυγά και φρέσκο γάλα.

Βρείτε περισσότερα παραδοσιακά προϊόντα με ελληνική σφραγίδα του Agrolicious.