Ένας «γλυκός» γάμος στην Μυτιλήνη (PICS)


Ένα αγαπημένο ζευγάρι από την Μυτιλήνη στα σκαλιά της εκκλησίας!

Περιπτώσεις σαν και αυτές είναι, που μας μαγεύουν και μας γεννούν μοναδικά συναισθήματα, χαράς και ενθουσιασμού.

Ο Παναγιώτης Ριζος και η Άρτεμης- Ειρήνη Πανταζη κόρη των συνεργατών μας από την αρχή της δημιουργίας του LesvosPost, γνωστού ζαχαροπλάστη, ιδιοκτήτη του Ζαχαροπλαστείου Πανταζη Βασίλη Πανταζη και της Μαρίας Βαμβακιτου ιδιοκτήτριας του καταστήματος Funky Fish, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, ύστερα από πολλά χρόνια σχέσης, το απόγευμα του Σαββάτου 07/09/19


Η τελετή πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Θεράποντα Μυτιλήνης παρουσία πλήθος καλεσμένων και πολλών ιερέων.

Η εκθαμβωτική Άρτεμης επέλεξε ένα πραγματικά υπέροχο νυφικό φόρεμα, στις αποχρώσεις του λευκού, στο οποίο καμία νύφη δε θα μπορούσε να αντισταθεί.


Η δεξίωση του γάμου τους τώρα, έγινε στο ξενοδοχείο Ζαιρα και συγκεκριμένα στο κτήμα Ελιά και Θάλασσα στην Σκάλα Λουτρών. Εκεί το ζευγάρι και οι καλεσμένοι του, πέρασαν αξέχαστες στιγμές διασκέδασης έως αργά το πρωί.

Από τον γάμο φυσικά δεν έλειψαν τα πολλά γλυκά και στην εκκλησιά αλλά και στην δεξίωση με την πελώρια τούρτα να κλέβει τις εντυπώσεις.


Αξίζει να τονίσουμε ότι και ο γαμπρός Παναγιώτης Ριζος ο οποίος κατάγεται από την Αθήνα δουλεύει στο Ζαχαροπλαστείο Πανταζή με τις γλυκές δημιουργίες του να γίνονται καθημερινά ανάρπαστες.

Ο γάμος είχε πραγματικά τα πάντα, με το αγαπημένο ζευγάρι να λάμπει από ευτυχία….


Αξίζει να σημειώσουμε ότι το τραγούδι που χόρεψε το ζευγάρι το είχε δημιουργήσει ο πατέρας της νύφης Βασίλης Πανταζής ο οποίος από χόμπι έχει συνθέσει πολλά τραγούδια τα οποία τραγουδούν ήδη πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες του ελληνικού πενταγράμμου.


Στην τελετή έδωσαν μεταξύ άλλων το παρόν πολιτικοί, επιχειρηματίες και καλλιτέχνες.
.
Την μουσική επιμέλεια στην δεξίωση ανέλαβε η ορχήστρα της Πλουσιας Ηλια ενώ τους καλεσμένους κράτησε συντροφιά μέχρι τα ξημερώματα ο Dj Ηλίας Δεμερτζής.

Ο Δ/ντης του LesvosPost.com Στεφάνου Γεώργιος και το προσωπικό της ιστοσελίδας μας εύχονται στο ζευγάρι, βίο ανθόσπαρτο και κάλους απογόνους.

Ευχόμαστε στους φίλους και συνεργάτες μας επι πολλά χρόνια Βασίλη Πανταζή και Μαρία Βαμβακιτου να σας ζήσουν…..