Σύσκεψη στην Αγιασο με τον Δήμαρχο Μυτιλήνης Στρατή Κύτελη


Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης, επισκέφθηκε χθες το πρωί την Αγιάσο, όπου προήδρευσε σύσκεψης στην οποία εξετάστηκαν διεξοδικά και εμπεριστατωμένα ζητήματα που αφορούν την Δημοτική Κοινότητα.

Ειδικότερα, συζητήθηκε η πορεία των έργων που πρέπει άμεσα να δρομολογηθούν και να υλοποιηθούν στην κατεύθυνση της ανάπτυξης της περιοχής, της προβολής των ανεξάντλητων ιστορικών και πολιτιστικών στοιχείων της και ανάδειξης της βελτίωσης της ποιότητας ζωής των κατοίκων. Έργα τα οποία, δυστυχώς, δεν προχώρησαν αν και ήταν απολύτως απαραίτητα.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στα θέματα της καθημερινότητας, όπως η καθαριότητα και η αγροτική οδοποιία, θέμα για το οποίο υπήρξαν πολλά αιτήματα και παράπονα από τους κατοίκους της περιοχής.

Ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος με κατάθεση προτάσεων, με τον Δήμαρχο να επισημαίνει ότι με εποικοδομητική συνεργασία, σύμπνοια και μεθοδική δουλειά η νέα Δημοτική Αρχή θα δρομολογήσει την επίλυση των ζητημάτων που υπάρχουν και θα υλοποιήσει με γοργούς ρυθμούς τον προγραμματισμό της. Ο κ. Κύτελης τόνισε ακόμη ότι οι επισκέψεις στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Μυτιλήνης θα είναι τακτικές και προπάντων ουσιαστικές, αφού θα διαπιστώνεται θα διαπιστώνεται κατά πόσο λύνονται τα προβλήματα που τίθενται.