Foxbet: Ταμείο με combo σε «Μαδριγάλ» και Βερολίνο!


Πρόγευση για το τι θα ακολουθήσει το Σαββατοκύριακο μας δίνει το κουπόνι της Παρασκευής. Εμείς πάμε με δύο επιλογές, συνδυάζοντας γκολ και σημεία.

Βιγιαρεάλ – Μπέτις

Είχε την τύχη να πετύχει στα κάτω της την Μπαρτσελόνα, ωστόσο η Βιγιαρεάλ δεν μπόρεσε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το «Καμπ Νου». Ηττήθηκε με σκορ 2-1 από τους Καταλανούς, πληρώνοντας την πολύ κακή της παρουσία στο πρώτο τέταρτο του ματς. Η συγκεκριμένη ήττα πάντως ήταν εντός του προγράμματος και ενώ πριν από το ματς στη Βαρκελώνη έτρεχε σερί δύο νικών. Από την άλλη, η Μπέτις κατάφερε να γυρίσει το εντός με τη Λεβάντε και επιβλήθηκε με σκορ 3-1. Έβγαλε αντίδραση, ωστόσο για μια ακόμα φορά ήταν... ψυχοβγάλτρα. Σε κάθε περίπτωση, παρέμεινε για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητη. Σε κάθε περίπτωση περιμένουμε γκολ απόψε. Οι δύο ομάδες παίζουν επιθετικά. Από τη στιγμή που διαθέτουν και τους δύο αρχισκόρερ Μορένο και Μορόν, θα πάμε με το combo του αμφίσκορου με το over 2,5.

Ουνιόν Βερολίνου – Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Πήγε στο Λεβερκούζεν και ηττήθηκε με κατεβασμένα τα χέρια η Ουνιόν, γνωρίζοντας δίκαιη ήττα με σκορ 2-0. Ήταν μια από τις πιο κακές εμφανίσεις της στο μικρό διάστημα που βρίσκεται στη Μπουντεσλίγκα, με αποτέλεσμα ο κόουτς Φίσερ να ασκήσει πολύ έντονη κριτική στους ποδοσφαιριστές του. Στον αντίποδα, η Άιντραχτ έβγαλε τσαμπουκά στο εντός με τη Ντόρτμουντ και την κράτησε επάξια στο 2-2. Αυτό κι ενώ βρέθηκε δύο φορές να κυνηγάει στο σκορ. Στην Φρανκφούρτη υπάρχει μια γενικότερη αίσθηση πως ο συγκεκριμένος βαθμός ισούται με νίκη. Προβληματίζει το γεγονός ωστόσο, ότι δέχεται εύκολα γκολ. Σήμερα, οι «αετοί» πάνε σε δύσκολη έδρα. Έχουν πιο δεμένο σύνολο βέβαια και θεωρούμε πως μπορούν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Πάμε συνδυαστικά με το Χ2 και το αμφίσκορο.