Η τέλεια γυναικεία τσάντα για τις διακοπές σας


Το καλοκαίρι είναι εδώ και τα cocktail party δίνουν και παίρνουν, γι’ αυτό πρέπει να είστε προετοιμασμένες για τις βραδινές σας εξόδους!

Έχετε ήδη αγοράσει τα outfits που θα σας συνοδεύουν σε κάθε σας έξοδο και μένει να βρείτε την τσάντα; Χωρίς κόπο και πολλά έξοδα, επιλέξτε από το Bagie γυναικείες τσάντες, τσαντάκια ώμου και γυναικεία πορτοφόλια σε πολλά σχέδια και χρώματα που είναι μέσα στην μόδα και φοριούνται κατά κόρον σε νησιά. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικές πρωτότυπες δημιουργίες από κορυφαία brands που θα συνδυαστούν πολύ όμορφα με τα ρούχα σας.

Μπεζ τσάντα ώμου - Classy επιλογή!



Κλασική μπεζ τσάντα μεσαίου μεγέθους που χωράει τα πάντα και μπορείτε να την κρατήσετε από το πρωί ως το βράδυ. Βρείτε την εδώ από την συλλογή Beverly Hills Polo Club, με εξωτερικές και εσωτερικές θήκες.

Θηλυκό στυλ με μικροσκοπική μοντέρνα τσάντα Gaudi



Μία από τις πιο ιδιαίτερες τσάντες ώμου, είναι αυτή της Gaudi που θα γίνει η αγαπημένη σας στο νησί, αφού χωράει με ασφάλεια τα απολύτως απαραίτητα. Οι γήινες αποχρώσεις και το contrast αποχρώσεων θα ταιριάξει με κάθε σας ρούχο και στυλ. Λιτή, απλή και ανάλαφρη. Αποκτήστε την!

Πορτοφόλι με πολλές θήκες



Φούξια απ’ έξω και γαλάζιο από μέσα, το πορτοφόλι της Beverly Hills Polo Club αποτελείται από 100% γνήσιοι δέρμα, έχει δύο θέσεις για χαρτονομίσματα και θέσεις για κάρτες, κέρματα, ταυτότητα, διαβατήριο. Ιταλική φινέτσα και κομψό design. Βρείτε το από εδώ σε πολύ καλή τιμή.

Περισσότερες τσάντες για το καλοκαίρι στο νησί και γυναικεία πορτοφόλια, θα βρείτε στην ιστοσελίδα με τα top είδη ταξιδιού μόνο στο bagie.gr.