Ήρθε η εποχή για καινούργια κουβερλί και ριχτάρια - Ανανέωση τώρα!


Κατά το αποκαλόκαιρο πάντα το σπίτι αλλάζει και φοράει τα φθινοπωρινά του, τα οποία οι περισσότερες νοικοκυρές διατηρούν ακόμα και στο χειμωνιάτικο σπιτικό!

Δύο από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες είναι τα ριχτάρια και τα κουβερλί, τα οποία διακοσμούν τον καναπέ και το κρεβάτι σας, προστατεύοντας αυτά τα δύο έπιπλα από φθορές. Επιλέξαμε από το ηλεκτρονικό κατάστημα ΚΕΝΤΙΑ μερικά από τα πιο όμορφα σχέδια που θα μεταμορφώσουν το σπίτι σας. Από νέες και παλιές συλλογές αυτά είναι όσα φέρνουμε ξανά και ξανά λόγω μεγάλης ζήτησης.

Κουβερλί



Πολλές φορές έχει τύχει να σκεπάζεστε με αυτά, γι’ αυτό είναι σημαντικό να είναι απαλά και ασφαλή στην σύνθεσή τους. Τα OPAL σε διάφορες αποχρώσεις είναι μία από τις πιο λειτουργικές και οικονομικές προτάσεις για το διπλό ή ημίδιπλο κρεβάτι σας. Βρείτε από 100% MICROFIBER με έκπτωση -20%.


Αν θέλετε πραγματική πολυτέλεια στην κρεβατοκάμαρα, σας προτείνουμε το BERNADINE κουβερλί από 1005 βαμβάκι σατέν, 300 κλωστές. Σετ υπέρδιπλο καπιτονέ που θα σας εντυπωσιάζει κάθε μέρα.

Ριχτάρια


Τα ριχτάρια καναπέ συνήθως είναι ανοιχτόχρωμα για να μην κλείνουν τον χώρο. Ωστόσο μερικοί αγαπούν το σκούρο, ειδικά τους χειμωνιάτικους μήνες και θα χαρούν πολύ με το ριχτάρι ΚΕΑ που μπορεί να στρωθεί στον καναπέ σας. Σε πολλές διαστάσεις με 1 κλικ.


Για το φιλόξενο και ζεστό σπιτικό σας, τα ριχτάρια WOODS αποτελούν την πιο αξιόπιστη λύση. Με πανέμορφα μοτίβα, θα γίνουν μία τέλεια πρόταση για το καθιστικό σας.

Για να δείτε περισσότερα σχέδια, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στο online κατάστημα με Λευκά Είδη ΚΕΝΤΙΑ και να παραγγείλετε τα δικά σας.