Κίνηση "Ματ" με Μέγα και Ματζουράνη


Σε μια κίνηση ματ προχώρησε η διοίκηση του Αιολικού, δείχνοντας τις προθέσεις να αλλάξει σελίδα σε όλα τα επίπεδα. 

Η αξιοποίηση και το «χτίσιμο» σχέσεων με τους παλαιμάχους είναι ένα από τα πράγματα που ήθελαν από την πρώτη μέρα να κάνουν οι διοικούντες της ομάδας και το έκαναν πράξη ανακοινώνοντας για την θέση του Γενικού Αρχηγού τον Λάκη Μέγα. 

Έναν από τους πλέον αγαπητούς και κοινώς αποδεχτούς παλαιμάχους στο νησί, ο οποίος έχει γράψει ιστορία στην ομάδα της Μυτιλήνης και επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια σε αυτήν. 

Μαζί του άλλος ένας παλαίμαχος, ο Στέλιος Ματζουράνης,  που επίσης έχει ξεχωριστή θέση στην ομάδα έχοντας διατελέσει και επί σειρά ετών γενικός αρχηγός. 

Η ανακοίνωση της διοίκησης:  «Στο νέο μας ξεκίνημα θεωρούμε αυτονόητη και απαραίτητη την παρουσία ανθρώπων που πρεσβέουν τις αξίες μας. Τους θέλουμε κοντά μας για την αυθεντικότητα, τη πείρα, τη γνώση και τη πολυετή προσφορά τους. Ο ΑΕΠΣ Αιολικός ανακοινώνει ότι ο κ. Λάκης Μέγας θα είναι δίπλα στην ομάδα μας απο τη θέση του Γενικού Αρχηγού, ενώ άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο κ. Στέλιος Μαντζουράνης. Η οικογένεια του Αιολικού τους καλωσορίζει και πάλι στην καθημερινότητα της ομάδας μας! Μια ομάδα, ένα νησί."