45ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ» στη Μυτιλήνη


«Με τους αγώνες, τα όνειρα, την δύναμη μας….

….θα χτίσουμε έναν κόσμο λέφτερο, ανοιχτό, γεμάτο ελπίδα, τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ!»
(Ναζίμ Χικμέτ)

Αυτό είναι το σύνθημα του 45ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», που ξεκινά το ταξίδι του σε όλη τη χώρα. Το φεστιβάλ μας θα κάνει στάση και φέτος στο νησί μας!

Με μεράκι και ενθουσιασμό τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ προετοιμάζουμε την επιτυχία του 45ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή. Στο νησί μας το φεστιβάλ θα κάνει στάση το Σάββατο 14 Σεπτέμβρη στα Κεντρικά Λύκεια Μυτιλήνης

 Έναρξη 19:30

Θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης, Ευρωβουλευτής, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ
Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι

Μέσα από όλη τη δραστηριότητα τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ επιδιώκουμε να συνεχιστεί η συζήτηση που ξεκίνησε μέσα από τις πολλαπλές εκλογικές μάχες, να φτάσει πιο πλατιά το μήνυμα του φετινού Φεστιβάλ.

Κάθε νέος και νέα που ασχολείται με την μουσική, τον χορό τον αθλητισμό έχει θέση στην μεγάλη γιορτή της νεολαίας που στήνεται στο νησί μας. Καλούμε ιδιαίτερα πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους του νησιού μας, να δώσουν το παρόν παρουσιάζοντας το έργο τους, δίνοντας την δική τους πνοή και ζωντάνια στο πρόγραμμα του φεστιβάλ!

Καλούμε τους νέους και τις νέες, το λαό του νησιού μας, με κάθε τρόπο να συμμετέχουν στο Φεστιβάλ μας! Να διασκεδάσουν, να γνωρίσουν, να εμπνευστούν, να πάρουν δύναμη για τους αγώνες που έχουμε από την επόμενη μέρα ενάντια στη βάρβαρη πολιτική, που μετά την κυβερνητική εναλλαγή συνεχίζει με αμείωτη ένταση ενάντια στο δικαίωμα μας στη ζωή, στη δουλειά, στη μόρφωση με σύγχρονους όρους!

Μαζί με το ΚΚΕ και την ΚΝΕ μπορούμε να οργανώσουμε την αντεπίθεση μας, να ανοίξουμε τ δρόμο της πραγματικής ανατροπής, για την κοινωνία που στο επίκεντρο της θα βρίσκεται ο άνθρωπος και οι ανάγκες του, για τον σοσιαλισμό!

Δήλωσε συμμετοχή:
Τηλέφωνο: 6982390383