Στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ο Αιολικός Μυτιλήνης


Ανακοίνωση εξέδωσε ο Αιολικός Μυτιλήνης στην οποία τονίζει οτι η διοίκηση κατέθεσε προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ στην οποία ζητούν την ακύρωση της απόφασης της ΕΕ της ΕΠΟ που προβιβάζει την Νίκη Βόλου και την Καλαμάτα στην Football League καθώς και την αναβολή της κλήρωσης του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αιολικού

Η διοίκηση της ομάδας του Α.Ε.Π.Σ. Αιολικού Μυτιλήνης έχει καταστήσει σαφές, ήδη απο την 21η Αυγούστου κατά τη Γενική Συνέλευση του συλλόγου, ότι θα διεκδικήσει με κάθε νόμιμο τρόπο το δίκαιο αίτημα για συμμετοχή της ομάδας μας στην Football League.

Σήμερα, Τρίτη 3/9/2019, κατατέθηκε από τους νομικούς εκπροσώπους της ομάδας προσφυγή ενώπιον του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ με αίτημα τον προβιβασμό της ομάδας μας στην Football League και την ακύρωση της από 2/9/2019 απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Παράλληλα η διοίκηση με σχετικό αίτημα της ζήτησε την αναβολή της αυριανής κλήρωσης του πρωταθλήματος της Football League.

ΦΕΤΟΣ ΟΛΟΙ ΤΑΡΛΑ -ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ-

Μια ομάδα, ένα νησί.

-Δεν θα έχει τύχη η προσφυγή που κατέθεσε ο Αιολικός

Πληροφορίες από την ΕΠΟ αναφέρουν ότι δεν θα έχει τύχη η προσφυγή που κατέθεσε ο Αιολικός στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής, για τον προβιβασμό της Νίκης Βόλου και της Καλαμάτας στη Football League.

Η ομάδα της Μυτιλήνης δεν μπορεί να αγωνιστεί φέτος στη Football League, με την προσφυγή του να απορρίπτεται άμεσα. Κι αυτό επειδή όπως ορίζει ο ΚΑΠ, το Διαιτητικό Δικαστήριο δεν μπορεί να προσβάλλει αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Συνεπώς, η προσφυγή του Αιολικού θα απορριφθεί χωρίς να εξεταστεί, ενώ κανονικά θα διεξαχθούν τόσο η κλήρωση της Football League την Τετάρτη (4/9, 13:00), όσο και αυτή της Γ’ Εθνικής τη Δευτέρα (9/9).

Δείτε το σχετικό στο άρθρο 5, παρ. 5α του Κανονισμού Λειτουργίας του Διαιτητικού Δικαστηρίου…