«Τα προβλήματα στα σχολεία μας είναι πολλά με κυριότερα τα κτιριακά»


Ανακοίνωση από την Ένωσης συλλόγων γονέων & κηδεμόνων Δήμου Λέσβου με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς

Το Δ.Σ. της Ένωσης συλλόγων γονέων & κηδεμόνων Δήμου Λέσβου με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς θα ήθελε να ευχηθεί καλή σχολική χρονιά με υγεία, τόσο στους μαθητές όσο και στους γονείς, τους δασκάλους και τους καθηγητές.

Τα προβλήματα στα σχολεία μας είναι πολλά με κυριότερα τα κτιριακά .

Η Ένωση σε συνεργασία με τους συλλόγους γονέων & κηδεμόνων όλων των σχολείων της Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης, έχει αναδείξει τα προβλήματα αυτά και με συνεχή πίεση προς όλες τις κατευθύνσεις ζητάει την επίλυση τους . 

Ελπίζουμε στην νέα αυτή σχολική χρονιά οι αρμόδιοι φορείς να βρουν και να δώσουν λύσεις στα περισσότερα από αυτά, για να έχουν οι μαθητές ,οι καθηγητές και οι δάσκαλοι τις καλύτερες δυνατόν συνθήκες .

Σαν Ένωση είμαστε πάντα στο πλευρό όλων των συλλόγων, όπως έμπρακτα έχουμε αποδείξει στην μέχρι τώρα θητεία μας, αρκεί να μας γνωστοποιηθεί άμεσα το όποιο πρόβλημα προκύπτει, ώστε να μπορούμε να βοηθήσουμε ή να συμβουλέψουμε ή ακόμα και να δώσουμε λύση .