Υποβρύχιες αντλίες νερού & φίλτρα νερού: 2+1 προϊόντα από Brenta Shop


Μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα Brentashop θα βρείτε κορυφαία συστήματα επεξεργασίας νερού και υποβρύχιες αντλίες νερού για την αυλή, την πισίνα σας και το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο με τις πλέον υψηλές ευρωπαϊκές προδιαγραφές που δίνουν ολοκληρωμένη λύση στον σύγχρονο επαγγελματία και απλό ιδιώτη που θέλει να αγοράσει υποβρύχιες -και όχι μόνο- αντλίες.

Μένοντας πιστοί στην ποιότητα των συστημάτων νερού, η εταιρεία έχει επενδύσει και σε φίλτρα νερού υψηλών προδιαγραφών που προσφέρουν καθαρό και κρυστάλλινο νερό απαλλαγμένο από χλώριο και βακτήρια. Επιδιώκοντας λοιπόν τις καλύτερες λύσεις στις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικά προϊόντα που θα καλύψουν τις ανάγκες σας.

Πολυβάθμια φυγοκεντρική αντλία Grundfos


Μία ειδικά διαμορφωμένη αντλία για πολλές χρήσεις με ενσωματωμένο ασύχρονο αερόψυκτο moter και κορυφαία τεχνητά χαρακτηριστικά. Άμεση παράδοση στον χώρο σας με Speedex Courier.

Φίλτρο άνω πάγκου


Το αυτόνομο φίλτρο που συνδέεται με τη βρύση σας, είναι ο πιο οικονομικός τρόπος για να μπορέσετε να πίνετε νερό απαλλαγμένο από σωματίδια που μπορεί να σας προκαλέσουν σε μακροχρόνια βάση προβλήματα υγείας. Το φίλτρο του άνω πάγκου, μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Φίλτρο αποχλωρίωσης ντουζ


Στην μεγάλη ποικιλία των φίλτρων νερού, θα βρείτε και το φίλτρο αποχλωρίωσης ντουζ που προστατεύει τα μαλλιά και το δέρμα από τις επιπτώσεις του χλωρίου. Εγκαθίσταται πανεύκολα, χωρίς να χρειάζεστε συνεργείο.

Για να δείτε περισσότερα προϊόντα, μπείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Brenta Shop και από εκεί βρείτε όλα τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν τόσο στις αντλίες νερού όσο και στα φίλτρα νερού για τον οικιακό και επαγγελματικό χώρο.