Απολαύστε Ναύπλιο, Μυκήνες και Επίδαυρο σε 10 ώρες!


Είστε στην Αθήνα και θέλετε να πάρετε μία γεύση από τις κοντινές περιοχές μεγάλου αρχαιολογικού ενδιαφέροντος; Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το BlueTravelista και να απολαύσετε 10 ολόκληρες ώρες σε Ναύπλιο, Μυκήνες και Επίδαυρο, με κλιματιζόμενο λεωφορείο και ειδικά εκπαιδευμένο οδηγό που θα σας μεταδώσει όλο το ιστορικό ενδιαφέρον από τις περιοχές αυτές.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την εκδρομή;

Η εκδρομή ξεκινάει από ένα κοινό σημείο στην Αθήνα, όπου είναι ο τόπος συγκέντρωσης για την επιβίβαση στα λεωφορεία. Οι διαδρομές είναι πολύ όμορφες και δεν διαρκούν πολλή ώρα από το ένα σημείο στο άλλο. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε τα τοπία, ενώ παράλληλα θα ακούτε από τον συνοδό σας, σημαντικές πληροφορίες αρχαιολογικού, ιστορικού και μυθολογικού ενδιαφέροντος.

Οι καλύτερες στιγμές της εκδρομής

Σε λίγη ώρα μακριά από την Αθήνα, μπορείτε να απολαύσετε το κανάλι της Κορίνθου και να βγάλετε φωτογραφίες από την εκπληκτική θέα που προσφέρει. Η ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών από την άλλη, η πύλη των Λεόντων, ο τάφος του Αγαμέμνονα είναι στιγμές που θα χαρούν τόσο οι λάτρεις της αρχαιολογίας, όσο και οι υπόλοιποι.

Η επόμενη στάση στο ιστορικό Ναύπλιο που ήταν η πρώτη σύγχρονη ελληνική πρωτεύουσα είναι μία ιδανική ευκαιρία να περπατήσετε δίπλα στην Θάλασσα, στα γραφικά σοκάκια ή να επισκεφθείτε το Μπούρτζι.

Τέλος, η επίσκεψή σας στην Επίδαυρο και τον αρχαιολογικό χώρο είναι η σημαντικότερη στιγμή της εκδρομής. Το ιερό του Ασκληπιού και το αρχαίο Θέατρο είναι μία από τις πολύ ιδιαίτερες στιγμές στην ιστορία των τουριστικών σας επισκέψεων παγκοσμίως.

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζετε;

To λεωφορείο έχει wi-fi και είναι κλιματιζόμενο και πολυτελές. Στην τιμή περιλαμβάνονται τα εισιτήρια και όλοι οι φόροι.

Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για τις ημέρες διεξαγωγής της εκδρομής, τις ώρες και συνολικά τις τιμές για ενήλικα και παιδί στην ιστοσελίδα του BlueTravelista.