Σταμάτης Γονίδης: Αποθεώθηκε στη συναυλία του στο Κτήμα Οινοφόρος (PICS, VIDS)


Το βράδυ της Παρασκευής, ο Σταμάτης Γονιδης πραγματοποίησε μια μοναδική εμφάνιση στο χώρο του Κτήμα Οινοφόρος, ενός από τα πιο αγαπημένα στέκια της καλοκαιρινής Λέσβου.

Στα πλαίσια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων, ο καλλιτέχνης έδωσε τον καλύτερο εαυτό του και μας παρουσίασε μια μοναδική βραδιά αξεπέραστης διασκέδασης.


Όλα ξεκίνησαν απο νωρίς στο κοσμικό κέντρο διασκέδασης “Κτήμα Οινοφόρος ” με τους θαμώνες να περιμένουν την άνοδο του Σταμάτη Γονίδη πάνω στην πίστα .


Η ώρα έφτασε και ο πολυσυζητημένος καλλιτέχνης έκανε την εμφάνιση του , ενώ παράλληλα ο κόσμος είχε κυριολεκτικά σηκωθεί όρθιος . Τα λουλούδια έκαναν την εμφάνιση τους και τα κορίτσια με τα πανέρια στα χέρια δεν προλάβαιναν τον ανεφοδιασμό τους . Όλα αυτά από τις πρώτες ώρες μέχρι το τέλος της μεγάλης βραδιάς .


Οι τελευταίοι θαμώνες έφυγαν κατά τις 5:30 τα ξημερώματα με τον «άρχοντα της καψούρας» να στέκεται στην σκηνή να «δίνει» πόνο και να βγάζει συναισθήματα στις ερωτευμένες και πληγωμένες καρδιές!

Στην σκηνή εμφανίστηκε και μας εντυπωσίασε και η κόρη του Στεφανία Γονιδη που μαζί με ακόμα 3 καλλιτέχνες ξεσήκωσαν το κοινό με τις ωραίες ερμηνείες τους σε γνωστά τραγούδια.


Αυτή ήταν και η τελευταία καλοκαιρινή συναυλία από το Κτήμα Οινοφόρος στα πλαίσια του Λεσβιακού Καλοκαιριού 2019.


Η διοίκηση του Κτήματος Οινοφόρος ανανέωσε το ραντεβού του για ένα «θερμό» χειμώνα με γνωστά ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου να έχουν ήδη συμφωνήσει ώστε να εμφανιστούν στην χειμερινή σκηνή.