Foxbet: Ταμειάρα με Μπιλμπάο και Παρί!


Γέμισε το κουπόνι και την Παρασκευή οι επιλογές μας είναι πάρα πολλές. Εμείς θα ασχοληθούμε με το ντέρμπι των Βάσκων, ενώ θα πάμε και με μία καλοπληρωμένη επιλογή στη Γαλλία.

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Σοσιεδάδ

«Προσγειώθηκε» απότομα στη Μαδρίτη η Μπιλμπάο. Μετά τη σπουδαία νίκη επί της Μπαρτσελόνα στην πρεμιέρα, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Χετάφε εκτός έδρας. Είναι θετικό το γεγονός ότι δεν έχασε, αν και δεν έκανε καλό παιχνίδι. Από την άλλη, η Σοσιεδάδ έκανε... σεφτέ στη Μαγιόρκα, επικρατώντας 1-0. Παρέμεινε επίσης αήττητη και πάει με καλή ψυχολογία στο αποψινό ντέρμπι των Βάσκων. Γενικότερα περιμένουμε μοιρασμένο ματς απόψε. Πιθανό να σκοράρουν και οι δύο, αλλά θα «χτυπήσουμε» την αξία και θα πάμε με την ισοπαλία.

Μετς – Παρί Σεν Ζερμέν

Έχει ανεβάσει κατακόρυφα τον πήχη η Μετς στην εκκίνηση της σεζόν και ήρθε η Ανζέ να την «κατεβάσει» από το καλάμι. Ηττήθηκε 3-0 και ενώ μέχρι τότε μετρούσε μια ισοπαλία στο ντέρμπι με το Στρασβούργο και την τριάρα επί της Μονακό. Βέβαια, υπάρχει συσπείρωση για το αποψινό παιχνίδι και ενώ έχει ανακοινωθεί sold out. Στον αντίποδα, η Παρί έδειξε αντανακλαστικά μετά την ήττα από τη Ρεν και επιβλήθηκε άνετα με σκορ 4-0 εντός έδρας της Τουλούζ. Ψάχνουν το πρώτο τους διπλό οι πρωτευουσιάνοι. Μπορούν να το πετύχουν, αλλά κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι. Για αυτό θα πάμε με το «Χ» στο ημίχρονο και το «2» στο τέλος.

Παίξε δωρεάν παιχνιδια καζινο στο Casinowinners.gr