#ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ- Το LesvosPost σας πάει στο Κτήμα Οινοφόρος για την συναυλία του Πάνου Κιάμου #12/08


Νέος μεγάλος διαγωνισμός μέσω facebook 

Κερδίστε 2 ΔΙΠΛΕΣ προσκλήσεις για την συναυλία του Π. Κιάμου στο Κτήμα Οινοφόρος την Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019 

Με την υποστήριξη του LesvosPost.com


**Συμμέτοχες έως 09/08/19 στις 11:00




**ΓΕΝΙΚΟΙ OΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Η εταιρεία LESVOSPOST MEDIA GROUP, με έδρα την Μυτιλήνη, διοργανώνει τον παρόντα διαγωνισμό.

Η διοργανώτρια εταιρεία έχει το δικαίωμα να μεταβάλει κατά την κρίση της τη διάρκεια του διαγωνισμού χωρίς καμιά προειδοποίηση προς τους αναγνώστες.


Στον παρόντα διαγωνισμό απαγορεύεται να λάβουν μέρος οι εργαζόμενοι στην παρούσα ιστοσελίδα.

Ο τυχερός θα ειδοποιηθεί με μήνυμα στο facebook για την παραλαβή του δώρου.

Ο τυχερός αποδέχεται να κοινοποιήσει το όνομα και φωτογραφία του στην σελίδα μας.

Συμμέτοχες ΜΟΝΟ από Λέσβο

Προσοχή μόνο συμμέτοχες που έχουν κάνει όλα τα παραπάνω θα θεωρούνται έγκυρες

Έγκυρα προφίλ FB θεωρούνται μόνο τα αληθινά, δηλαδή αυτά που έχουν πλήρες ονοματεπώνυμο και φωτογραφία

Συμμέτοχες έως 09/08/19 στις 11:00

Τα δώρα θα παραλαμβάνονται από τους δικαιούχους με την επίδειξη επικυρωμένου φωτοαντίγραφου αστυνομικής ταυτότητας ή ισχύοντος  διαβατηρίου στον τόπο τον οποίο θα υποδείξει η διοργανώτρια.

Η κλήρωση γίνεται μέσω αυτοματοποιημένου προγράμματος επιλογής νικητών της σελίδας random.org 

Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, ανακαλέσει, παρατείνει ή μειώσει τη διάρκεια του παιχνιδιού/διαγωνισμού, να αλλάξει τα προσφερόμενα δώρα με άλλα ίσης ή αντίστοιχης κατά την κρίση του αξίας, χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση, κατά τη δίκαιη κρίση του απέναντι στους διαγωνιζομένους καθώς και να μεταβάλλει τους όρους και τις ημερομηνίες συμμετοχής ή και να ματαιώσει τον διαγωνισμό.

Οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι ο διαγωνισμός δύναται να επηρεαστεί, ή και να διακοπεί προσωρινά, ή και να ματαιωθεί οριστικά, λόγω προβλημάτων του διαδικτύου, ή του τηλεπικοινωνιακού συστήματος, πράγμα για το οποίο η διοργανώτρια εταιρία δεν έχει ευθύνη, εφόσον θα πρόκειται για γεγονός που βρίσκεται εκτός της σφαίρας επιρροής και ελέγχου τους.


Ο Διοργανωτής θα είναι αποκλειστικά αρμόδιος για την επίλυση οιουδήποτε θέματος ανακύψει σε σχέση με τον ως άνω διαγωνισμό.

Ο Διοργανωτής δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για τυχόν ελαττώματα των δώρων ή για οποιαδήποτε βλάβη προκληθεί από τη χρήση των δώρων του διαγωνισμού.

Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώνει συμμετοχές ενδιαφερόμενων στο διαγωνισμό, μεταξύ άλλων και σε περίπτωση που τα στοιχεία τους είναι ελλιπή, προσβάλλουν την εικόνα του Διοργανωτή ή/και του Χορηγού, τα ήθη και έθιμα γενικότερα κ.λ.π.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό, σημαίνει και την αυτόματη συναίνεση, έγκριση και εκχώρηση τυχόν πνευματικών δικαιωμάτων των συμμετεχόντων για σκοπούς του διαγωνισμού. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να δημοσιεύσει και να χρησιμοποιήσει για διαφημιστικούς σκοπούς τον κατάλογο των νικητών, φωτογραφίες, φιλμ και βίντεο και ενδεχομένως να χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την απονομή και την πραγματοποίηση των επάθλων του διαγωνισμού εφόσον πρόκειται μόνο για διαφημιστικό σκοπό του συγκεκριμένου διαγωνισμού.

Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή ατόμων ηλικίας κάτω των 16 ετών. Δικαίωμα συμμετοχής στους διαγωνισμούς έχουν ΜΟΝΟ οι μόνιμοι κάτοικοι ΛΕΣΒΟΥ.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει και συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής και των κανονισμών του παιχνιδιού και συνεπάγεται τη συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι του ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ και των ΧΟΡΗΓΩΝ. Επίσης, η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνιστά και ανεπιφύλακτη αποδοχή της απόλυτης εξουσίας του Διοργανωτή να καθορίζει τα αποτελέσματα και να εξάγει τους νικητές. Οι σχετικές αποφάσεις είναι οριστικές και δεν ανακαλούνται, ούτε αναθεωρούνται.


Κάθε τυχόν διαφορά που ήθελε ανακύψει σε σχέση με τον διαγωνισμό μεταξύ των παικτών που θα συμμετάσχουν αφενός και του Διοργανωτή ή / και Χορηγού αφετέρου και η οποία σχετίζεται άμεσα ή έμμεσα με τον διαγωνισμό ή έχει αυτήν ως αφορμή ή αιτία θα εκδικάζεται κατά το Ελληνικό δίκαιο και αποκλειστικά από τα δικαστήρια Μυτιλήνης.