Σε Γαληνό και Καλογήρου ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής


Στην Λέσβο βρίσκεται από σήμερα ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδης Στεφανής

Στον Δήμαρχο Λέσβου

Ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός, συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του, με τον συμπατριώτη μας Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδη Στεφανή, τον οποίο συνόδευε ο Διοικητής της 98 ΑΔΤΕ, Υποστράτηγος κ. Χρήστος Πουλιανίτης.

Ο Δήμαρχος, εκφράζοντας τα ειλικρινή συναισθήματα των κατοίκων της Λέσβου, που νιώθουν ιδιαίτερα υπερήφανοι, συνεχάρη θερμά τον κ. Στεφανή για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων. Ευχήθηκε υγεία και κάθε επιτυχία στο έργο του, κάτι για το οποίο δήλωσε απολύτως βέβαιος, αφού είναι άριστος γνώστης όλων των θεμάτων. Παράλληλα ευχαρίστησε τον κ. Στεφανή για την σημαντική και πολλαπλή βοήθεια του στον τόπο, επισημαίνοντας ότι, η συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με τον Στρατό στο ακριτικό μας νησί είναι γόνιμη και αποτελεσματική.

Στη διάρκεια της συνάντησης, οι κ. Στεφανής και Γαληνός, συζητήθηκαν διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος αρμοδιότητας του Υπουργείου Άμυνας.

Αμέσως μετά, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ευχαρίστησε θερμά τον κ. Γαληνό για την εγκάρδια υποδοχή και φιλοξενία, επισημαίνοντας την καλή και αποδοτική συνεργασία και ευχαριστώντας τον για ο,τι έχει κάνει για τον τόπο του επέδωσε τον θυρεό του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας

Ο Δήμαρχος με τη σειρά του, αφού ευχαρίστησε τον κ. Στεφανή για την ευγενική αυτή χειρονομία, του χάρισε αναμνηστικά δώρα.

στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής

Συνάντηση σήμερα στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής στη Μυτιλήνη, με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή.

Το Πολεμικό Ναυτικό συμβάλλει στη μεταφορά νερού στα μικρά νησιά, ώστε να αντιμετωπιστούν οι αυξημένες ανάγκες που δημιουργεί η τουριστική κίνηση.Ιδιαίτερα σημαντική η παρουσία νησιωτών στην κυβέρνηση, που ενώνοντας τις δυνάμεις πολλαπλασιάζουμε τις δυνατότητες αποτελεσματικού έργου για τα νησιά μας.