ΣΟΚ στον Μανταμαδο- Φορτηγό παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά 4χρονο αγοράκι


Μπροστά σε ένα θλιβερό και ανατριχιαστικό γεγονός έγιναν μάρτυρες πολλοί κάτοικοι του Μανταμάδου την Πέμπτη (01/08) το πρωί, όταν 4χρονο αγοράκι παρασύρθηκε από φορτηγό!

Ήταν γύρω στις 11:30 το πρωί, όταν το 4χρονο παιδάκι με την γιαγιά του, είχαν βγει στην αγορά του Μανταμάδου για να ψωνίσουν. Τότε, το παιδί, αντίκρισε στην απέναντι πλευρά του δρόμου ένα γατάκι, και θέλησε να παίξει μαζί του. Τότε, έφυγε της προσοχής της γιαγιάς του και ξεκίνησε να διασχίσει τον δρόμο.

Εκείνη την ώρα, περνούσε ένα φορτηγό με υλικά οικοδομών.

Στο σημείο, (στον πλάτανο, έξω απο το κρεοπωλείο) ο δρόμος κάνει 2 διαδοχικές στροφές, και η ορατότητα είναι περιορισμένη.

Ο οδηγός του φορτηγού, δεν πρόλαβε να αντιδράσει και παρέσυρε το μικρό αγοράκι.

Τότε, αμέσως έσπευσε στο σημείο ο γιατρός του χωριού και έδωσε τις πρώτες βοήθειες, μένοντας στο μικρό αγοράκι μέχρι που να έρθει το ασθενοφόρο.

Το αγοράκι νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και οι επόμενες ώρες είναι σημαντικές.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής της Λέσβου διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα την Πέμπτη (01-08-2019) σε επαρχιακό οδικό δίκτυο στην περιοχή του Μανταμάδου στη Λέσβο.

Στο συγκεκριμένο περιστατικό ενεπλάκησαν, φορτηγό όχημα οδηγούμενο από 53χρονο ημεδαπό και ανήλικος ημεδαπός, ο οποίος κινούταν πεζός.

Κατά το χρόνο του συμβάντος, τραυματίστηκε ο προαναφερόμενος ανήλικος, ο οποίος ακολούθως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης.

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

Με πληροφορίες kalloninews.gr