Καυτό Σάββατο στο OXY CLUB με Maria Antwna, Harry V και Antony PL #03/08


Ένα ξεχωριστό βράδυ Σαββάτου στο OXY με καλεσμένη την Maria Antwna! Μαζί της, ο Harry Vasilagkos και ο Antony PL!

Το Σάββατο 03/08/2019 το OXY CLUB υποδέχεται τους διάσημους Djs από την Αθήνα, Harry Vasilagko και την ποιο hot Ελληνίδα dj MARIA ANTWNA

Η Maria Antwna γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Η ενασχόλησή της με τη μουσική ξεκίνησε κατά τη διάρκεια των φοιτητικών της χρόνων καθώς είναι πτυχιούχος Λογιστικής και Αεροσυνοδού.

Εργάζεται ως ραδιοφωνική παραγωγός σε ενα απο τα μεγαλύτερα ραδιόφωνα ξένης μουσικής της συμπρωτεύουσας, τον NEXT Fm 96,1.

Το 2011 ολοκλήρωσε με μεγαλη επιτυχία την κορυφαία σχολή djing της συμπρωτευουσας, την “Decadance dj school ‘ . Εχει διατελέσει resident και guest dj στα πιο γνωστά cafe,bars και clubs της Θεσσαλονίκης: Omilos cafe bar-restaurant, Maison cafe bar-restaurant, RocknRolla, Minibar κ.α

Aποτελεί την καλύτερη γυναίκα dj της Θεσσαλονίκης με πολλούς fans σε όλη την Ελλάδα.

Τα δυναμικά dj set της χαρακτηρίζονται απο House και Rock μουσικη με στοιχεια απο 80s και 90s, ακούσματα τα οποία δένουν αρμονικά με την elegant εμφάνισή της, τηντεχνικη της καταρτιση και την επαφη της με το κοινο καθιστώντας τη μοναδική στο είδος της. Η Μαρία δουλεύει πάνω στην μουσική παραγωγή,έχοντας συνεργάτη εναν απο τους καλύτερους μουσικούς παραγωγούς στην Ελλαδα, τον Pink Noisy!

Ο Dj Harry V έχει περάσει από τα μεγαλύτερα clubs της Ελλάδας και της Κύπρου, και αύτο το χρονικό διάστημα είναι Resident dj σε ένα από τα καλύτερα clubs της Αθήνας το Akanthus!

Έχει στο ενεργητικό του επίσης πολλές συνεργασιές με Έλληνες καλλιτέχνες όπως: Καίτη Γαρμπή, Μαλού, Ειρήνη Παπαδοπούλου,Βασίλης Δήμας, Γιώργος Τσαλίκης, Γιώργος Ξυλούρης, Βασίλης Δήμας και πολλοί άλλοι κάνοντας τους τις επίσημες διασκευές (Remixes)!

Ο φακός του #PostarwGR θα είναι εκεί  για τις καλύτερες σας στιγμές!

Φώτα, ήχος και εκπλήξεις προβλέπονται κατά τη διάρκεια της βραδιάς με επίκεντρο την μουσική...

Όσοι πιστοί, προσέλθετε!

Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost.com

Warm up :

Antony PL  (Resident DJ of OXY Club) 

ΗΜΕΡΑ: Σάββατο 03 Αυγούστου  2019

ΩΡΑ: 00:00…..

Αν θέλεις να ζήσεις κι εσυ την αυθεντική και ξεχωριστή διασκέδαση/εμπειρία τοτε μόλις βρήκες τον προορισμό...!


More Info - Κρατήσεις:

OXY CLUB

Στον δρόμο μεταξύ Πέτρας και Μολυβου Λέσβου

Tηλ για κρατήσεις- πληροφορίες. 697-8282649


Official facebook OXY: OXY



Μπείτε στην ομάδα μας στο FB «Καλοκαίρι στην Λέσβο 2019»: https://www.facebook.com/groups/summerlesvos