Ν. Γιακαλής «Το ΠΑΣΟΚ την πλήρωσε για όλους αλλά επιστρέφει...»- Συνέντευξη στην L.P WEB TV (ΒΙΝΤΕΟ)


Συνέντευξη στο LesvosPost.com παραχώρησε ο κ. Αθανάσιος Γιακαλής, που κατέρχεται ως υποψήφιος βουλευτής στο Νομό Λέσβου με το ΚΙΝ.ΑΛ.

«ΟΣΟ χτυπούν το Κίνημα Αλλαγής τόσο αυτό δυναμώνει γιατί γίνεται ξεκάθαρο ότι αποτελεί την προοδευτική δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί το μέλλον και να αποτρέψει ένα συντηρητικό πισωγύρισμα.»

Αυτό προκύπτει από την συνέντευξη στην L.P WEB TV του Νάσου Γιακαλή, υποψήφιου βουλευτή του ΚΙΝΑΛ στη Λέσβο, κατά τις βουλευτικές εκλογές της Κυριακής .
  • Εξηγεί την απόφασή του να συμμετέχει από τη θέση του υποψήφιου βουλευτή στις πολιτικές εξελίξεις.
  • Επικρίνει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ για τα διχαστικά μηνύματα, τις κωλοτούμπες και τις πολιτικές αυταπάτες.
  • Αναφέρεται στις εντυπώσεις και εκτιμήσεις του για τη δυναμική του ΚΙΝΑΛ.
  • Ξεκαθαρίζει ότι ιδεολογικοπολιτικός αντίπαλος του ΚΙΝΑΛ είναι η δεξιά και η συντήρηση στην όποια μορφή της.
  • Θέτει ως προτεραιότητα στις εκλογές να ηττηθεί το «ασπόνδυλο συνονθύλευμα», ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας που έφεραν τη χώρα πίσω σε όλους τους τομείς.
  • Αναφέρει τους πολιτικούς στόχους του ΚΙΝΑΛ σε αυτές τις εκλογές και υπογραμμίζει ότι τα οράματα και οι βαθιές υγιείς ρίζες, είναι πιο δυνατά από τις αναμνήσεις…
Ο κ. Γιακαλης, ως γιατρός, μίλησε ιδιαίτερα για το Σύστημα Υγείας και την ανάγκη να χρηματοδοτηθεί περισσότερο, αποκλείοντας ταυτόχρονα τα τρωκτικά που δημιουργούν μαύρες τρύπες, απορροφώντας κονδύλια από εκεί που πραγματικά χρειάζονται.

Δείτε τη συνέντευξη που παραχώρησε στην LesvosPost WEB TV