Οι THE MODE έρχονται στην Λέσβο για να ξεσηκώσουν το OXY CLUB #27/07


Οι THE MODE έρχονται το Σάββατο 27 Ιουλίου στην Λέσβο και στο OXY Club για ένα μοναδικό live γεμάτο ενέργεια, χορό και με τις καλύτερες χορευτικές επιτυχίες στο set list τους!

Το δημοφιλές συγκρότημα της EDM με τις επικές εμφανίσεις σε μεγάλα Festivals στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ξέρει πάντα να εκπλήσσει και να πρωτοπορεί στα live του τόσο με τις μουσικές επιλογές του, αλλά και με την εκκεντρική του εμφάνιση.

Έχοντας στο πρόγραμμα τους τις μεγαλύτερες επιτυχίες από την παγκόσμια EDM σκηνή, σε συνδυασμό με τις δυναμικές ερμηνείες της Fey Kross, αλλά και τα περίτεχνα drops & beats των Jorge Cortez και Dimitri Mesol, θα δημιουργήσουν για ακόμα μια φορά ένα εκρηκτικό μουσικό κύμα διασκέδασης, με ένα set που περιλαμβάνει πολλές εκπλήξεις!

Το Σάββατο 27 Ιουλίου το stage του OXY Club στον Μολυβο υποδέχεται τους THE MODE σε ένα live που θα έχει το κλίμα και την διάθεση από τα μεγαλύτερα Club του κόσμου!

Support #Antony_PL

Ο τόπος γνωστός, το μαγαζί που μας έχει συνηθίσει σε όλα τα μεγάλα ονόματα το OXY Club!

Η νύχτα προβλέπεται μεγάλη… εσύ θα την χάσεις;;

Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost.com

Warm up :

Antony PL και Giannis Serbis  (Residents DJs of OXY Club) 

ΗΜΕΡΑ: Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

ΩΡΑ: 00:00…..

Αν θέλεις να ζήσεις κι εσυ την αυθεντική και ξεχωριστή διασκέδαση/εμπειρία τοτε μόλις βρήκες τον προορισμό...!More Info - Κρατήσεις:

OXY
 CLUB

Στον δρόμο μεταξύ Πέτρας και Μολυβου Λέσβου

Tηλ για κρατήσεις- πληροφορίες. 697-8282649


Official facebook OXY: OXY


Μπείτε στην ομάδα μας στο FB «Καλοκαίρι στην Λέσβο 2019»: https://www.facebook.com/groups/summerlesvos