Αρκάς «Ζωή μετά χαμηλών πτήσεων» στον Θεάτρου Κάστρου Μυτιλήνης #08/08


Ο Αρκάς πετάει Μυτιλήνη!!!

-Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost

8 Αυγούστου θέατρο κάστρου Μυτιλήνης.

Στον Θεάτρου Κάστρου Μυτιλήνης, την Πέμπτη 08 Αυγούστου, μια ξεκαρδιστική κοινωνική σάτιρα για όλη την οικογένεια….

Η εταιρία θεατρικών παραγωγών «Μέθεξις» παρουσιάζει φέτος το καλοκαίρι σε μια μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα τη «Ζωή μετά χαμηλών πτήσεων» του Αρκά.

Οι ήρωες του Αρκά, μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους στην Αθήνα, ξεπηδούν μέσα από τις σελίδες των κόμικς και ζωντανεύουν μ’ έναν μεγάλο θίασο σύγχρονων πρωταγωνιστών. Τον Θανάση Βισκαδουράκη, τη Σοφία Βογιατζάκη, τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο, τον Χρήστο Τριπόδη, τη Μάρα Δαρμουσλή, την Κατερίνα Θεοχάρη, τον Γιώργο Χατζή και την πληθωρική εμφάνιση του Γιώργου Γαλίτη, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αγορά.


Η «Ζωή μετά», ο «Ισοβίτης», οι «Χαμηλές πτήσεις», ο «Καστράτο», το «Μαλλί με μαλλί», πρωταγωνιστές στην ξεκαρδιστική παράσταση «Ζωή μετά χαμηλών πτήσεων», που θα φέρει λυτρωτικό γέλιο στα χείλη κάθε πικραμένου.


Ο Μπαμπάς Σπουργίτης προσπαθεί να ξεπεράσει την προδοσία της σπουργιτίνας, να βρει καινούρια σύντροφο και να χαλιναγωγήσει το «τέρας» που έχει για γιο. Ο Ισοβίτης βρίσκει παρηγοριά στο μοναδικό πλάσμα που του προσφέρει τη φιλία του με το αζημίωτο, τον βρομερό ποντικό Μοντεχρήστο, ενώ ο Θανατοποινίτης γράφει την αυτοβιογραφία του περιμένοντας χάρη. Η Λουκρητία θέλει απελπισμένα σεξ, μα η σκληρή μοίρα είναι το μόνο σκληρό πράγμα που συναντά, καθώς συγκάτοικός της είναι ο ευνούχος Καστράτο. Σ’ ένα κομμωτήριο, οι γλώσσες κόκαλα δεν έχουν και κόκαλα τσακίζουν, με τις πελάτισσες να είναι έτοιμες να πιαστούν μαλλί με μαλλί. Τέλος, στην Κόλαση και στον Παράδεισο τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως μας τα είπαν. Μετά θάνατον ζωή υπάρχει, αλλά κάτι μας θυμίζει από τα πριν.Στη «Ζωή μετά χαμηλών πτήσεων», τα κείμενα και οι χαρακτήρες του αγαπημένου σκιτσογράφου ζωντανεύουν, σχολιάζοντας με λιτό αλλά καυστικό τρόπο την καθημερινότητα του σύγχρονου Έλληνα, τις ανθρώπινες σχέσεις, τους φόβους, τους πόθους και τις μεταφυσικές του ανησυχίες. Μια παράσταση που απευθύνεται με τόλμη σε όλους όσοι αγαπούν τον Αρκά και δεν φοβούνται να κοιτάξουν με σαρκασμό το πρόσωπό τους στον καθρέφτη.

Πρωταγωνιστούν αλφαβητικά: Θανάσης Βισκαδουράκης, Σοφία Βογιατζάκη, Γιώργος Γαλίτης, Μάρα Δαρμουσλή, Κατερίνα Θεοχάρη, Πέτρος Μπουσουλόπουλος, Χρήστος Τριπόδης, Γιώργος Χατζής, μαζί με τους: Δημήτρη Αγορά και Αλέξη Βιδαλάκη.

Συγγραφέας: Αρκάς
Θεατρική διασκευή / Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αγοράς
Kοστούμια: Κωνσταντίνα Βαφειάδου, Σοφία Δριστέλα
Χορογραφίες: Αντιγόνη Γύρα
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Χρήστος Τριπόδης
Παραγωγή: Μέθεξις, Χρήστος Τριπόδης

8 Αυγούστου θέατρο κάστρου Μυτιλήνης.

Η προπώληση ξεκίνησε

Τιμή προπώλησης 12€
Γενικη είσοδος 15€
Παιδικό 10€
ΑΜΕΑ ελεύθερη είσοδο
Σημεία προπωλησης:
Δημοτικό θέατρο Μυτιλήνης
Πανελλήνιο
Μουσικό καφενείο
Πλάζ ΕΟΤ Τσαμακια
COFEE PLANT
HACIENDA

Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost