«Μάγεψε» ο Πλούταρχος στο Κτήμα Οινοφόρος- Ξεσήκωσε το κατάμεστο κέντρο ο δικός μας Στράτος Καραλης (PICS, VIDS)


Πάνω από 1000 θεατές παρακολούθησαν τη συναυλία με τον δικό μας Στράτο Καραλη να ανεβάζει από νωρίς το κέφι και τον Γιάννη Πλούταρχο να «απογειώνει» τους θεατές χτες Σάββατο 20/07 στην πίστα του Οινοφόρου.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε λίγο μετά τις 12 και το μαγαζί ήταν ασφυκτικά γεμάτο, τα τραπέζια ήταν όλα κλεισμένα ενώ γύρω γύρω υπήρχαν και πολλοί όρθιοι.


Ο δημοφιλής τραγουδιστής εμφανίστηκε στην πίστα περίπου στις 2 και με την έξοδο του η πίστα γέμισε με λουλούδια, ενώ σε λίγη ώρα οι θαυμαστές του ξεκίνησαν να φωτογραφίζονται μαζί του.

Σε μεγάλα κέφια ο Γιάννης Πλουταρχος τραγούδησε για πάνω από δύο ώρες ασταμάτητα και στις 2 φόρες που έκανε την εμφάνιση του στην πίστα με πολλούς από το κοινό σε κάθε τραγούδι του να ανεβαίνουν επί σκηνής για να του δείξουν την αγάπη και το θαυμασμό τους από κοντά. 


Ο χώρος είχε κατακλυστεί από κόσμο από τις 10:30 το βράδυ, ενώ τα παρκαρισμένα οχήματα σχημάτισαν ατελειωτη ουρά.

Αυτός όμως που έδωσε ρεσιτάλ ήταν ο δικός μας Στρατος Καραλης που επέστρεψε στο νησί μας και αποθεώθηκε από τους φίλους και θαυμαστές του και στις 2 φορές που εμφανίστηκε στην πίστα του Οινοφόρου…


Ο γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής έδωσε τον καλύτερο του εαυτό ανεβάζοντας το κέφι στα ύψη και παρασύροντας τους αγαπημένους του φίλους και θαυμαστές σε ένα βράδυ με πολύ διασκέδαση και χορό.

Τώρα πλέον το Κτήμα Οινοφόρος ετοιμάζεται για μια ακόμα μεγάλη συναυλία αυτή με την Παολα.....


Δείτε πως κατέγραψε Live το LesvosPost την έναρξη του Γιάννη Πλούταρχου και του Στράτου Καραλη στο Κτήμα Οινοφόρος


Χορηγός επικοινωνίας ήταν το LesvosPost.com