Αλλάζει μεγάλο μέρος του ρόστερ...


Διαφορετικός κατά μεγάλο βαθμό αναμένεται να είναι ο φετινός Αιολικός όχι μόνο διοικητικά αλλά ως και προς το ρόστερ του, ενώ εν αναμονή της οριστικοποίησης της πρόσληψης προπονητή και τεχνικού διευθυντή, έχουν ήδη ανοίξει οι συζητήσεις με παίκτες.

Για να πάρουμε τα πράγματα με την σειρά, επικρατέστερος να αναλάβει αυτή την στιγμή είναι ο Πάρης Ανδράλας ο οποίος ήταν πέρυσι στην Ιτέα, και είναι γνωστός από την καριέρα του στην Προοδευτική. 

Ο 40χρονος τεχνικός έχει συμφωνήσει και αναμένεται αν δεν αλλάξει κάτι να είναι στο νησί μας το Σάββατο. Από κει και πέρα στον Αιολικό βρίσκονται σε αναζήτηση τεχνικού διευθυντή, με τον Μιχάλη Κριπιντήρη να αρνείται τελικά την θέση αυτή. 

Η διοίκηση στράφηκε και σε άλλες λύσεις, με τον Θεαγένη Διονυσάτο να είναι μια από αυτές χωρίς όμως και εδώ να προχωρήσει η περίπτωση του, με την θέση να παραμένει κενή. 

Όσον αφορά το ρόστερ, έχουν ήδη αποχωρήσει οι Ποτουρίδης, Τσουβαλτζίδης, Βουτσιώτης, Διαμαντίδης, Τζόρνταν, σε συζητήσεις βρίσκονται οι Λαμπράκης (ζήτησε δυο μέρες διορία να απαντήσει), Τσομπανέλλης, Σεφουλάι, Τάχια, Κουμπάς και Ζαχαρής ( εξέφρασαν αρχικά  επιθυμία να αποχωρήσουν οι δυο γκολκίπερ), ενώ παρελθόν φαίνεται να αποτελεί ο Τόλης Λαλάς που δεν τα βρήκε στο οικονομικό με τους Καπταγιάννη, Μπούζουρα και Κρητικό  επίσης να βρίσκονται στην ίδια κατεύθυνση αν και το «διαζύγιο» δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί. Από κει και πέρα, δεδομένες πρέπει να θεωρούνται οι αποκτήσεις των Τριλιανού και Αλαγιάννη, που έχουν ήδη συμφωνήσει ενώ ανανέωσαν ήδη οι Βαλιός και Κατσίκης.