Κυκλοφοριακή «σύγχυση» την Τετάρτη στην Μυτιλήνη- Που θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων


Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Μυτιλήνης

Ανακοινώνεται ότι, κατόπιν της υπ’ αριθ. 17/2019 απόφασης του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου, την 17-07-2019, ημέρα Τετάρτη και κατά τις ώρες από 15.30 έως 24.00, πρόκειται να πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στη Μυτιλήνη και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής, από τη συμβολή της με την οδό Ναυμάχου Παπανικολή, έως και τη συμβολή της με την οδό Μάνου Κατράκη, για λόγους ασφαλείας, εξ’ αιτίας εκτέλεσης εργασιών από συνεργείο της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λέσβου.

Λόγω της προαναφερόμενης διακοπής της κυκλοφορίας, θα πραγματοποιηθούν οι απαιτούμενες -κατά περίπτωση- προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή, καθώς και για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.

Ανακοινώνεται ότι, κατόπιν της υπ’ αριθ. 18/2019 απόφασης του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου, την Τετάρτη (17-07-2019) και κατά τις ώρες από 08.00 έως 18.00, στη Μυτιλήνη, πρόκειται να πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων α) στην οδό Βαλιάδου, στο τμήμα αυτής από τη συμβολή της με την οδό Λεσβίου έως και τη συμβολή της με την οδό Αικατερίνης Παλαιολόγου και β) στην οδό Λεσβίου, στο τμήμα αυτής από τη συμβολή της με την οδό Βαλιάδου έως και τη συμβολή της με την οδό Νοταρίου, για λόγους ασφαλείας, εξ’ αιτίας εκτέλεσης εργασιών από συνεργείο του Ο.Τ.Ε..

Λόγω της προαναφερόμενης διακοπής της κυκλοφορίας στις παραπάνω οδούς, θα ισχύσουν οι απαιτούμενες -κατά περίπτωση- προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή, καθώς και για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.