Ολοκληρώθηκαν οι ασφαλτοστρώσεις σε Ελ. Βενιζέλου και Ξενοφώντος- Συνεχίζει ο Δήμος σε Χρυσομαλλούσα και Σουραδα



Ένα σημαντικό και αναγκαίο έργο βελτίωσης της καθημερινότητας και ενίσχυσης των υποδομών, η ασφαλτόστρωση τμήματος της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, καθώς και της οδού  Ξενοφώντος (κάθετη στην Καβέτσου), ολοκληρώθηκε από το Δήμο Λέσβου.

Στην Ελευθερίου Βενιζέλου, στη μεγάλη και κεντρική αυτή αρτηρία και συγκεκριμένα από το ύψος της οδού Ξ. Καραπαναγιώτη μέχρι το ξενοδοχείο «Αργώ» - που βρισκόταν σε κακή κατάσταση αφού επί πολλά χρόνια παρόλο ότι δέχεται μεγάλο κυκλοφοριακό φορτίο δεν είχε γίνει καμία βελτιωτική παρέμβαση - πραγματοποιήθηκαν εργασίες απόξεσης του παλιού και φθαρμένου ασφαλτικού οδοστρώματος και εν συνεχεία επίστρωση με νέο ασφαλτοτάπητα, διευκολύνοντας έτσι την κίνηση των οχημάτων αλλά και την διέλευση πεζών.



Η ίδια διαδικασία ακολουθήθηκε και με την ασφαλτόστρωση της οδού Ξενοφώντος, που πραγματοποιήθηκε προχθές το απόγευμα.

Σήμερα πραγματοποιούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης σε δυο επίσης πολυσύχναστους δρόμους, στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών Χρυσομαλλούσας και της Σουράδας και συγκεκριμένα στις οδούς Λοχαγού Μανωλακέλλη & Αρχοντίδη.



Το έργο της ασφαλτόστρωσης επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο Συγκοινωνιακών – Λιμενικών – Κτιριακών & Υπαίθριων Χώρων, Ανδρέα Παπαχριστοφόρου.



Ο κ. Γαληνός, πέρα από την ενημέρωση για την εξέλιξη των εργασιών συνομίλησε και με κατοίκους των παραπάνω περιοχών, οι οποίοι του μετέφεραν την ικανοποίηση τους όχι μόνο για το συγκεκριμένο έργο αλλά και μια σειρά παρεμβάσεων της Δημοτικής Αρχής, που ενισχύουν τις υποδομές και αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής.