Ο ακούραστος Γραμματέας…..


Μία από τις φιγούρες των εκλογών δεν θα μπορούσε να μην είναι ο Καρασαρίνης Ανδρέας, ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ.

Αν κάποιος παρατηρήσει τη σταθερή πορεία του στα δρώμενα της Λέσβου, θα δει ότι τα τελευταία 3 χρόνια είναι μεταξύ Αθηνών-Λέσβου και όπου του ζητηθεί από την παράταξη.

Ακολουθούσε πολλές φορές το πρόγραμμα του Μητσοτάκη στην επαρχία, ενώ μαζί με την κεντρική ηγεσία της ΟΝΝΕΔ διαδραμάτισαν σπουδαίο ρόλο στο να στηριχτεί ο Πρόεδρος της ΝΔ και Πρωθυπουργός πλέον Κυριάκος Μητσοτάκης. (Να θυμίσουμε ότι στο Εκτελεστικό Γραφείο της ΟΝΝΕΔ είναι και ο έτερος Μυτιληνιός, Κώστας Μαμουλής με κομβικής σημασίας ρόλο στην οργάνωση).

Ειδικά τους τελευταίους 5 μήνες που ο προεκλογικός πυρετός έκαιγε ο Α. Καρασαρίνης πραγματοποίησε αμέτρητα ταξίδια μόνος του για να βρεθεί σε όλη την Επικράτεια.

Με όλα αυτά , πως να μη χαρακτηριστεί ο «Ακούραστος Γραμματέας».

Σας παραθέτουμε φωτογραφίες από την τελευταία εβδομάδα που πήγε σε Λήμνο, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Μυτιλήνη ανοίγοντας και το εκλογικό περίπτερο στις 06:00 μαζί με παλιούς και νέους ΟΝΝΕΔίτες και πάλι Αθήνα το βράδυ στα επινίκια δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Εμείς του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ότι επιλέξει να κάνει στο μέλλον..