Βραβεύτηκε ο Σταύρος Ψαρρόπουλος από τον Θησέα Παναγιούδας


για  την μεγάλη προσφορά του στον αθλητισμό

Τον πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου,  Πολιτισμού Αθλητισμού Τουρισμού του δήμου Λέσβου, Σταύρο Ψαρρόπουλο,  για  την μεγάλη προσφορά του στον αθλητισμό, τίμησε δια της προέδρου της ,Νάντιας  Χατζησάββα, ο Θησέας Παναγιούδας, στη διάρκεια της 3ης συνάντησης  λαϊκής παράδοσης και Αθλητισμού, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019 στις εννέα το βράδυ.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, δόθηκε η δυνατότητα στους δεκάδες θεατές , φίλους του Θησέα Παναγιούδας, αλλά και στους κατοίκους της γραφικής  κωμόπολης, να θαυμάσουν το ανακαινισμένο  γήπεδο καλαθοσφαίρισης που απέκτησε πρόσφατα ο Θησέας.
 Με την τοποθέτηση νέων πυλώνων φωτισμού, μετά την καταστροφή τους τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν και σημειώθηκε η πτώση του ενός εξ αυτών, αλλά και το νέο ηλεκτρονικό  πίνακα αποτελέσματος του αγώνα, σε συνδυασμό με τα έργα εξωραϊσμού,  ο Θησέας απέκτησε ένα σύγχρονο και κομψό γήπεδο.


Ο κ. Ψαρρόπουλος, στο σύντομο χαιρετισμό του, αφού ευχαρίστησε τη διοίκηση του Θησέα Παναγιούδας, για την τιμή που του έκανε, τόνισε ότι θα είναι πάντα αρωγός στα αθλητικά  σωματεία της Λέσβου, στην προσπάθεια τους γι ανάπτυξη και επιτυχημένη πορεία στο άθλημα που δραστηριοποιούνται.

Η όμορφη εκδήλωση  ολοκληρώθηκε με αγώνες ευστοχίας των μικρών καλαθοσφαιριστών του Θησέα Παναγιούδας και  με παραδοσιακούς χορούς από τους   χορευτικούς συλλόγους της Παναγιούδας και  Αρίωνος Μυτιλήνης.