Εποχή Λασκαρίδη στον Ατρόμητο Ανεμωτιας



Με εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που τον είχαμε συνηθίσει τα δυο τελευταία χρόνια, αναμένεται να εμφανιστεί στο φετινό πρωτάθλημα ο Ατρόμητος.

Η ομάδα της Ανεμωτιας επιστρέφει καταρχήν στο γήπεδο της, το «Μιζεργκάν», έχοντας ως στόχο να κάνει μια καλή πορεία με παίκτες από την γύρω περιοχή, δίνοντας βάση στα δικά της παιδιά.

Ένας στόχος που τίθεται από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που πρόεκυψε πρόσφατα, με τον Ηλία Λασκαρίδη να αναλαμβάνει Πρόεδρος στον σύλλογο, στην θέση του Δημήτρη Μητρέλου ο οποίος θα είναι αντιπρόεδρος φέτος.



Από κει και πέρα, θέσεις στο νέο ΔΣ καταλαμβάνουν άνθρωποι που βρίσκονται χρόνια στην ομάδα ενώ τα κλειδιά του ποδοσφαιρικού τμήματος δίνονται στον Ξενοφών Χαραλαμπή, ο οποίος θα είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας.

Αναλυτικά η σύνθεση του νέου ΔΣ: Πρόεδρος :Λασκαρίδης Ηλίας. Αντιπρόεδρος :Μητρέλος Δημήτριος. Γραμματέας :Δημητρόγλου Ευάγγελος. Ταμίας :Γεωργάκης Βασίλειος. Έφορος :Βοσκόπουλος Πέτρος. Φροντιστής :Χατζημήτρος Ηλίας. Μέλη :Κουμαράς Ανδρέας, Κουμαράς Σταύρος..