Στο στόχαστρο της Γαλατάσαραϊ ο Μυτιληνιός Τάσος Χατζηγιοβάννης


Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, σκάουτερ της Γαλατασαράι παρακολούθησε τον Τάσο Χατζηγιοβάννη στο φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Μπρέντα.

Ο Μυτιληνιός  ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε την καριέρα του από τον Οδυσσέα Ελύτη και σήμερα είναι παίκτης  του Παναθηναϊκού αποδεικνύεται μεγάλο ταλέντο   αφού από το ξεκίνημα του μέχρι και σήμερα έχει μόνο ανοδική πορεία δικαιώνοντας όσους πιστεύουν σε αυτόν.

Στις αρχές Ιουνίου είχε "διέρρευσει" η πληροφορία ότι ο Τάσος Χατζηγιοβάννης παρακολουθείται από το δίκτυο σκάουτινγκ της Γαλατασαράι. Ο 22χρονος εξτρέμ είχε προταθεί από τον επικεφαλής σκάουτερ στον προπονητή Φατίχ Τερίμ, όμως οι μεταγραφικές ανάγκες ήταν διαφορετικές και δεν προέκυψε ενδιαφέρον.

Ωστόσο, ο Χατζηγιοβάννης δεν βγήκε από το "μάτι" της Γαλατά. Στο δευτεριάτικο (29/7) φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Μπρέντα υπήρχε σκάουτερ τουρκικής ομάδας στο γήπεδο, προκειμένου να τσεκάρει την απόδοση του Χατζηγιοβάννη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, η προέλευση του… κατασκόπου ήταν η Γαλατασαράι!

Ο φάκελος του Χατζηγιοβάννη στην Κωνσταντινούπολη είναι… ορθάνοιχτος και το Σάββατο (3/8) θα δοθεί η καλύτερη ευκαιρία για τσεκάρισμα δια ζώσης! Είναι σίγουρο ότι στο φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Γαλατασαράι, οι Τούρκοι θα έχουν στραμμένη την προσοχή τους στον Χατζηγιοβάννη για να τον δουν στο δικό τους περιβάλλον.

Ασφαλώς, η το σκάουτινγκ σε έναν ποδοσφαιριστή δεν συνεπάγεται πρόταση αγοράς. Από την άλλη, η εντατική παρακολούθηση του Χατζηγιοβάννη σημαίνει ότι ο παίκτης απολαμβάνει της εκτίμησης του επικεφαλής σκάουτερ. Περισσότερα ίσως να γίνουν γνωστά μετά το φιλικό του Σαββάτου στην Turk Telekom Arena.

Πηγή sport24.gr