ΚΙΝ.ΑΛ Λέσβου: «Μόνο με τη ψήφο στο ΚΙΝΑΛ έρχεται η οριστική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα»


Το μήνυμα της Νομαρχιακής επιτροπής του ΚΙΝ.ΑΛ Λέσβου για τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές

"Τις επόμενες ημέρες ο Ελληνικός λαός καλείται να ψηφίσει για το μέλλον του σε μια εποχή γενικευμένης και πολύ-επίπεδης κρίσης. Το αντίδοτο σ’ αυτή την κρίση σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι η λάθος ψήφος.

Η κρίση δεν μπορεί παρά να είναι μια περίοδος αλλαγών που θα οδηγήσει σε κάτι καινούριο. Ποιες είναι οι επιλογές που έχουν οι Έλληνες ψηφοφόροι;

Ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ, δηλαδή ο λαϊκισμός και η συντήρηση. Ένα ισχυρό δίπολο που είναι οι δυο όψεις της συντήρησης και του αδιέξοδου.

Ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ κοροϊδεύοντας έναν ολόκληρο λαό με βασικά στοιχεία το ψέμα και τον λαϊκισμό κατάφερε σχεδόν να χρεοκοπήσει την όποια έννοια της Αριστεράς στη χώρα μας και από την άλλη ο κ. Μητσοτάκης και η Ν.Δ. που προσπαθούν να κρύψουν τα βασικά χαρακτηριστικά ενός βαθιά δεξιού και καθόλου λαϊκού κόμματος.

Ενός κόμματος που μέχρι σήμερα δεν έχει πει κουβέντα για τις ευθύνες της κυβέρνησης Κ.Καραμανλή 2004-2009 για τον εκτροχιασμό της οικονομίας, την κρίση και τα μνημόνια. Δεν έχουν πει λέξη για τα Ζάππεια και τον δικό τους λαϊκισμό.

Πως μπορεί να σπάσουμε το δίπολο; Πως μπορούμε να πούμε ΟΧΙ στον διχασμό, ΟΧΙ στην πόλωση, ΟΧΙ στα αδιέξοδα;

Πως μπορεί η ψήφος μας να ανοίξει τον δρόμο της προοδευτικής αλλαγής, γυρίζοντας σελίδα σ’ αυτόν τον τόπο οριστικά;

Ποιο κόμμα σήμερα εκφράζει τις δυνάμεις της κεντροαριστεράς με αυτόνομη πορεία;

Προφανώς οι περισσότεροι Έλληνες και Ελληνίδες κάθε μέρα που περνά όλο και περισσότερο αντιλαμβάνονται ότι το πραγματικό δίλημμα αυτών των εκλογών είναι ένα ισχυρό ΚΙΝΑΛ.

Μόνο με τη  ψήφο στο ΚΙΝΑΛ έρχεται η οριστική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα.

Μόνο με την ψήφο στο ΚΙΝΑΛ έρχεται η ομαλότητα, η κανονικότητα και η λογική στην πολιτική ζωή της χώρας.

Πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε ότι οι παραδοσιακοί ψηφοφόροι της δημοκρατικής παράταξης δεν πρέπει να μπουν στο δίλημμα να ψηφίσουν τον Μητσοτάκη για να ηττηθεί ο Τσίπρας.

Μια είναι η λύση, ΨΗΦΟ στο ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ για να απαλλαχθούμε από τον ΣΥΡΙΖΑ Κι να αλλάξουμε πορεία και η χώρα να γυρίσει σελίδα.

Μόνο ένα ισχυρό Κίνημα Αλλαγής μπορεί να είναι εγγύηση για την πορεία προς τα εμπρός.
Γιατί η ανάπτυξη με κοινωνική δικαιοσύνη ήταν και είναι δική μας δουλειά.
Γιατί εμείς νοιαζόμαστε για την Ελλάδα.

Οι παλιότεροι έζησαν καλύτερα με το ΠΑΣΟΚ και έχει έρθει η ώρα να ζήσουν καλύτερα και οι νεώτερες γενιές με το Κίνημα Αλλαγής.

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Ν.ΛΕΣΒΟΥ"