«Φαντασμαγορικό» το Anniversary Party για τα 5 χρόνια του OXY CLUB (PICS)


Το  OXY CLUB γιόρτασε τα 5 χρόνια του το Σάββατο 06/07 με ένα φαντασμαγορικό πάρτυ που όμοιο του δεν έχει ξαναγίνει.

Το OXY CLUB  κατάμεστο από πανέμορφο κόσμο σκόρπισε αισιοδοξία και έδειξε ότι η φετινή χρονιά θα είναι σίγουρα ιστορική.


Ένα θεαματικό show με φωτιές, χαρτάκια, υπέροχο στολισμό κατενθουσίασε τον κόσμο.

Υπέροχα πυροτεχνήματα έλουσαν τον ουρανό με χρώματα κάνοντας το show ακόμη πιο συναρπαστικό.


Ο χώρος γέμισε ασφυκτικά από κόσμο, ενώ από τη νύχτα δεν έλειψε η εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων.

Με αφορμή την ξεχωριστή αυτή βραδιά, τα decks ανέλαβε ο πολυαγαπημένος του ελληνικού κοινού Agent Greg σε non – stop ρυθμό μέχρι το πρωί με απογειωτικά house set, ειδικά για την περίσταση με support τους Antony PL & Giannis Serbis

Φυσικά γι΄όλα αυτά έβαλαν το χεράκι τους το PostarwGR και το Atelier


Εδώ και 5 χρόνια το OXY CLUB, καλωσορίζει το καλοκαίρι με ένα εντυπωσιακό και τολμηρό line up που ικανοποιεί όλα τα γούστα! Κάθε χρόνο φιλοξενείται ένα All Star Cast από DJs/Producers και Special Guests μέχρι Moderator Dancers και Super Fans από όλον τον κόσμο, φτάνοντας την αδρεναλίνη τα ύψη.

5η φορά λοιπόν στα τελευταία αντίστοιχα χρόνια που το OXY CLUB γεμίζει με όνειρα τις καλοκαιρινές μας νύχτες και θα το γιορτάσει παρέα πάντα με το αγαπημένο του κοινό και όλους του τους φίλους, χαρίζοντας τους φυσικά πολλές εκπλήξεις όχι μόνο εκείνη τη βραδιά αλλά ολόκληρο το καλοκαίρι. Ιούλιο και Αύγουστο θα φιλοξενήσει τεράστια ονόματα της διεθνούς και Ελληνικής ηλεκτρονικής μουσικής και οχι μονο.. 

Πάρτε μια γεύση για το τι έγινε στο εντυπωσιακό πάρτι μέσα από τον φακό του postarw.gr ,

Χορηγός επικοινωνίας ήταν το LesvosPost.com