48χρονος έφτασε στην Μυτιλήνη με κάνναβη και 23 πακέτα λαθραία τσιγάρα


Από στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.

Στη σύλληψη ενός 48χρονου αλλοδαπού για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και του νόμου περί λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων προέβησαν, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε μετά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στο λιμένα Μυτιλήνης και κατόπιν ένδειξης αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ο ανωτέρω βρέθηκε να κατέχει εντός των αποσκευών του μία (01) χάρτινη συσκευασία περιέχουσα φυτικά αποσπάσματα κάνναβης μικτού βάρους πέντε γραμμαρίων (5,00gr) καθώς και είκοσι τρία (23) πακέτα τσιγάρα των είκοσι (20) τεμαχίων, τα οποία δεν έφεραν ταινία ασφάλειας - γνησιότητας. 

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικής ουσίας και καπνικών προϊόντων.